- Konu Sahibi BenMutluKiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok güzel ütü istemeyen perdeler var şimdi zebra şart değilki.senin mutfak penceren aynı benimkinden .ben kapıya kadar olan kısmı kısa balkon kapısının olduğu kısma uzun yaptırdım gayetde güzel oldu tavsiye ederim.Eki Görüntüle 804788 ha niye bitarafı kısa dersen kaloriferin üstüne değsin istemedim malum Ankara soğuk ısıyı engellemesin ee balkonun ordanda içerisi gözüksün istemedim .
canım çok güzel görünüyo ama çok kararsızım ben ya
canım çok hoş görünüyo her yeri uzun olsa nasıl olur kötümü durur acaba?
bende kararsızımdır ama bu çok hoş duruyor tabi evinin rengide önemli perde için![]()
evin rengi resimde görünen renk canım krem gibi sarı gibi bir renk
kesinlikle bu tarz almanı tavsiye ederim bende yeni evime geçmedim henüz resmi olsaydı atardım sana.. benim evimde kum beji ve bu tül çok şık duruyor altına kalın perde oldu bitti
düşün derim ben ama yinede karar senin![]()
canım ikiye böldürmeyip tamamen uzun da yapabilirsin tabii ama kışın peteği kapatıcak ısınma problemi yoksa sorun değil.Benim mutfağım kuzey cephe olduğu için böyle yaptım ben.
düşüncem canımcım inşallah karar veririm biran önce canım ya
buda çok güzel görünüyo canım düz perde dimi bu
o resimde görünen ip perde canım .Ama ben yazın evde başım açık kapriylr filan ngezdiğim için rahat edemedim ip perdeyle .bir rüzgar esince araları açılıyo içersi gözüküyo sen bilirsin canım ...
geztapo arkadaşımın dediği gibi ip perde canım bu..
o zaman olmaz canım ip perde bende kapalıyım evde başım açık duruyorum rahat edemem bende en iyisi düz uzun perde yaptırmak galiba
bende kapalıyım canım benim daire yüksek etrafında da görünen pencere olmadığı için seçtim..
seçince resmini atarsın artık![]()
canım belki biliyosundur ama yinede söyliyim düz perdede pile olayı çok önemli sık kanun pile denilen pileden yaptırmanı önericem çünkü seyrek pile yada büzgü tülü göstermiyo hiç hoş durmuyo o zaman ..Eki Görüntüle 805479 bu resimdeki kanun pile ...
Konu ilgili bölüme taşındı..