• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MuTfAk PeRdEsİ iÇiN yArDıM LüTfEn...

BenMutluKiz

SeNi SeViYoRuM...
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
13.358
47
208
37
Afyon
Merhabalar...

canlar yeni ev aldık kısmetse 1 aya kadar taşınacağız mutfak perdemi zebra yaptıramayacağım şu an için normal uzun tül yaptırsam olurmu bi fikir verirmisiniz lütfen yanlış bi karar vermek istemediğim için size fikir danışayım dedim...

bu resim şuan ki evde duran kişiye ait canlar...

$MUTFAK.webp

canım çok güzel ütü istemeyen perdeler var şimdi zebra şart değilki.senin mutfak penceren aynı benimkinden .ben kapıya kadar olan kısmı kısa balkon kapısının olduğu kısma uzun yaptırdım gayetde güzel oldu tavsiye ederim.$FotoÄŸraf0101[1].webpha niye bitarafı kısa dersen kaloriferin üstüne değsin istemedim malum Ankara soğuk ısıyı engellemesin ee balkonun ordanda içerisi gözüksün istemedim .

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 804782
benim mutfağıma bundan aldım çok hoş duruyor

canım çok güzel görünüyo ama çok kararsızım ben ya

canım çok güzel ütü istemeyen perdeler var şimdi zebra şart değilki.senin mutfak penceren aynı benimkinden .ben kapıya kadar olan kısmı kısa balkon kapısının olduğu kısma uzun yaptırdım gayetde güzel oldu tavsiye ederim.Eki Görüntüle 804788 ha niye bitarafı kısa dersen kaloriferin üstüne değsin istemedim malum Ankara soğuk ısıyı engellemesin ee balkonun ordanda içerisi gözüksün istemedim .

canım çok hoş görünüyo her yeri uzun olsa nasıl olur kötümü durur acaba?

evin rengi resimde görünen renk canım krem gibi sarı gibi bir renk

kesinlikle bu tarz almanı tavsiye ederim bende yeni evime geçmedim henüz resmi olsaydı atardım sana.. benim evimde kum beji ve bu tül çok şık duruyor altına kalın perde oldu bitti:34::34:
düşün derim ben ama yinede karar senin:34:

canım ikiye böldürmeyip tamamen uzun da yapabilirsin tabii ama kışın peteği kapatıcak ısınma problemi yoksa sorun değil.Benim mutfağım kuzey cephe olduğu için böyle yaptım ben.

kesinlikle bu tarz almanı tavsiye ederim bende yeni evime geçmedim henüz resmi olsaydı atardım sana.. benim evimde kum beji ve bu tül çok şık duruyor altına kalın perde oldu bitti:34::34:
düşün derim ben ama yinede karar senin:34:

düşüncem canımcım inşallah karar veririm biran önce canım ya

Eki Görüntüle 804828
bak bu tarz da kullanabilirsin eğer istersen

buda çok güzel görünüyo canım düz perde dimi bu

canım ikiye böldürmeyip tamamen uzun da yapabilirsin tabii ama kışın peteği kapatıcak ısınma problemi yoksa sorun değil.Benim mutfağım kuzey cephe olduğu için böyle yaptım ben.

valla canım ısınma problemi yok dediler inşallah yoktur canım bizim ev güney cephe canım inşallah ısınma problemi yaşamam

o resimde görünen ip perde canım .Ama ben yazın evde başım açık kapriylr filan ngezdiğim için rahat edemedim ip perdeyle .bir rüzgar esince araları açılıyo içersi gözüküyo sen bilirsin canım ...

o resimde görünen ip perde canım .Ama ben yazın evde başım açık kapriylr filan ngezdiğim için rahat edemedim ip perdeyle .bir rüzgar esince araları açılıyo içersi gözüküyo sen bilirsin canım ...

geztapo arkadaşımın dediği gibi ip perde canım bu..

o zaman olmaz canım ip perde bende kapalıyım evde başım açık duruyorum rahat edemem bende en iyisi düz uzun perde yaptırmak galiba

o zaman olmaz canım ip perde bende kapalıyım evde başım açık duruyorum rahat edemem bende en iyisi düz uzun perde yaptırmak galiba

bende kapalıyım canım benim daire yüksek etrafında da görünen pencere olmadığı için seçtim..
seçince resmini atarsın artık:34::34:

canım belki biliyosundur ama yinede söyliyim düz perdede pile olayı çok önemli sık kanun pile denilen pileden yaptırmanı önericem çünkü seyrek pile yada büzgü tülü göstermiyo hiç hoş durmuyo o zaman ..$tul-perdeler5-500x500.webpbu resimdeki kanun pile ...

bende kapalıyım canım benim daire yüksek etrafında da görünen pencere olmadığı için seçtim..
seçince resmini atarsın artık:34::34:

benim yanımda apartman var canım mutfaklarmız bakıyo bir birine o yüzden sıkıntı olabilir ip perde seçince tabiki atarım resmini canım...

canım belki biliyosundur ama yinede söyliyim düz perdede pile olayı çok önemli sık kanun pile denilen pileden yaptırmanı önericem çünkü seyrek pile yada büzgü tülü göstermiyo hiç hoş durmuyo o zaman ..Eki Görüntüle 805479 bu resimdeki kanun pile ...

seyrek değilde sık yaptırcam yani dimi canım doğru anlıyorum galiba dimi?

mutlucum evet sık pile istiyorum dersen onlar anlar zaten bide ütü istemeyenlerden olsun kullanışlı oluyo yıka tak valla çok kolay:34:

Back
X