yatak odam peranın krem kahvesi :)real salon takımı pera yemek odası gri beyaz olacak oturma odam krem açık izon Vivaldi canım yatak odamıda istediğim şekilde değiştirerek yaptıdım canım:)))
öylemi yatak odasını görmiştüm baya hoşuma gtmişti ama yatak odasını daha önce yaptırdığımız için alamadım güle güle kullanın hoş bi model:)))yatak odam peranın krem kahvesi :)
ben mobilyada baya sadeciyim hatta renklerdede öyle arasına renk katamıyorum sanki renk katınca basitleşiyor gbi geliyor mobilyalarımda açık renkler var ve sade modeller:)))hatta salonum için fikir istemiştim işte sizin söylediğiniz fikir hoşuma gtti ama ben katamıyorum hep elim sade tonlara klasik renklere gdyryatak odam peranın krem kahvesi :)
doğrudur tatlım zevk meselesi bu işler o halde sen de uçuk tonlarla renk katabilirsin bazı renklerin uçuk tonları senin sevdiğin asil sade duruşa gidebilir...ya da sadece aksesuarları renkli kullan olsun bitsin :)ben mobilyada baya sadeciyim hatta renklerdede öyle arasına renk katamıyorum sanki renk katınca basitleşiyor gbi geliyor mobilyalarımda açık renkler var ve sade modeller:)))hatta salonum için fikir istemiştim işte sizin söylediğiniz fikir hoşuma gtti ama ben katamıyorum hep elim sade tonlara klasik renklere gdyr
teşekkür ederim canım, senin mobilyaların da çok güzel Rabbim güzel günlerde kullanmanı nasip etsinöylemi yatak odasını görmiştüm baya hoşuma gtmişti ama yatak odasını daha önce yaptırdığımız için alamadım güle güle kullanın hoş bi model:)))
arkadaşlar mayıs ayında düğünüm var kısmetse yardımınıza ihtiyacım var bu mutfak masası modellerinden hangisini alacağıma karar veremedim mutfağım kırmızı beyazz yorumlarınızı bekliyorummmm
evet canım bencede öyle çünkü görüntü açısından bile bellonanın bir çok ürünü daha iyi mesela mutfak masasını resimlerde gördüğüm gbü şık bulmadım bide belllonaya bakmalıyım sanırım çünkü bellonada netten gördüğümden daha iyi buluyorum genelde özellikle zigonlarda daha kaliteli :)))
canım baktım modele çok güzel ama masasının modeli salonum un masasına çok yakın onun için tercih edemycem iyi günlerde kullan canım:))İstikbal Moda mutfak masası takımı kapiçino rengini kullanıyorum. Her gelen özellikle sandalye ayaklarına bayılıyor. Çok gezdim çok model bulduk ama en çok bunu beğendik. Önceden düğmeleri vardı düğmeler kopunca servis çağırdık hemen gelip yaptılar. 2. şikayette ürünü değiştirdiler. Çok memnunuz. Siyah beyazı da var, kullandığım modele de bakmanı tavsiye ederim.
canım baktım modele çok güzel ama masasının modeli salonum un masasına çok yakın onun için tercih edemycem iyi günlerde kullan canım:))
canım mobilyalarım geldikten sonra salonum çok karanlık duruşa kırlentlerimde dediğin şekilde değişiklik yapmayı düşünüyorum yoksa sade bi şekilde kullanırım buyuk ihtimal:))sadece oturma odamdaturkuaz perde var katlamalı ve fonlarda kahve turkuaz onu kullanabilim yada düz krem zebram var işte elim hep düz krem zebraya gdyr bende bi tuhaflık mı var anlamöadımdoğrudur tatlım zevk meselesi bu işler o halde sen de uçuk tonlarla renk katabilirsin bazı renklerin uçuk tonları senin sevdiğin asil sade duruşa gidebilir...ya da sadece aksesuarları renkli kullan olsun bitsin :)