- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
canım inceledimde çok anlayamadım anlaşılır olsaydı daha iyi olurdu nerden aldın masanı canım:))canım umarım anlaşılır olmuştur birde masama uygun lambam var onu da cektim belki begenirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım inceledimde çok anlayamadım anlaşılır olsaydı daha iyi olurdu nerden aldın masanı canım:))canım umarım anlaşılır olmuştur birde masama uygun lambam var onu da cektim belki begenirsin
canım teşekkür ederim tavsiyelerin için ilk modeli beğendim ama online alışveriş düşünmüyorum görmeden alamam çok detaycıyım canımcanım açıkçası bellona ve istikbal tarzı mobilyaları beğenmiyorum. herhangi bir spot mobilyacıya gitsen oralarda da aynı modeller var.
bu arada ikeada online alışveriş var masalara bir bakmanı tavsiye ederim.
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...148/torsby-yemek-masasi-ve-sandalye-seti.aspx
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...rsbyerland-yemek-masasi-ve-sandalye-seti.aspx
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...22406/ingatorp-katlanabilir-yemek-masasi.aspx
Rica ederim. Ne güzel heycanlar yaşıyorsunuz. Umarım ömür boyu heyacanınız hiç bitmez.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:))
bulundugum ilde çarşıdan aldım birde altan acılıp çekmecesi var onu cekmeyi unutmuşum bütün kaşıklar içinde 750 tl aldık masayı sandalyeleride tanesi 125 tl ama daha alamadık malesef onlarda iç içe geciyorlar evimde küçük oldugu içincanım inceledimde çok anlayamadım anlaşılır olsaydı daha iyi olurdu nerden aldın masanı canım:))
bellona-istikbal-mondi aynı firmaya ait boydak firması....Kesinlikle istikbal derim ben istikbalinkini kullanıyorum daha doqrusu bütün mobilyalarim herşeyin istikbalden kuzenimnde bellonanin cam masasini kullanıyor hem mutfakta hem salonda berbat ötesi bisey inan kenar semtten bile Alsan o kadar kotu olamaz birazda sanns isi yeni evli olmalarına rağmen camin her yeri ciziildi mahvoldu
miyav_su .!.:bellona-istikbal-mondi aynı firmaya ait boydak firması....
bellona-istikbal-mondi aynı firmaya ait boydak firması....
ufff olmadı işte canım ya tüm mobilyalarım Bellona ama ben geçenlerde istikbalin zigon sehpalarına bakmıştım çok özenli dğldi ya bellonaya göre daha bi baştan sağma gbi geldi yani herhengi bi mobilyacıdan alınmış gbi bi görüntüsü vardı bellonadakileri inceledim buram buram kalite kokuyor gbiydi ama mutfak masasında model olarak bende istikbalin modelini beğeniyorum bu yüzden kararsız kaldım bu arada sadece istikbalin zigon sehpalaında bu kanıya vardım diğer ürünlerini beğeniyorum belkide zigonlar teşhirde kala kala o halede gelmiş olabilir bilemedim işteKesinlikle istikbal derim ben istikbalinkini kullanıyorum daha doqrusu bütün mobilyalarim herşeyin istikbalden kuzenimnde bellonanin cam masasini kullanıyor hem mutfakta hem salonda berbat ötesi bisey inan kenar semtten bile Alsan o kadar kotu olamaz birazda sanns isi yeni evli olmalarına rağmen camin her yeri ciziildi mahvoldu
anladım canım mutafak masasında tekrar gidip detaylı bi şekilde inceliycem zaten bellonanın bu masası yeni bi ürün daha inceleme fırsatım olmadıYine de istikbal daha kaliteli. Anneme herşeyi Bellona dan almıştık hiçbirşeyi iyi çıkmadı.sonrasında ben ve kardeşlerim yıllardır istikbal kullanıyoruz çok şükür çok memnunuz. Hem eve girince kalite belli ediyor kendini...
çok teşekkür ederim canım ya :)) evet çok heyecanlı ve bi okadarda stresli oluyor ama tatlı telaşlar bunlar :))) siz evlisiniz sanırımmRica ederim. Ne güzel heycanlar yaşıyorsunuz. Umarım ömür boyu heyacanınız hiç bitmez.
canım neden çizildi camı durduk yere mi anlayamadımKesinlikle istikbal derim ben istikbalinkini kullanıyorum daha doqrusu bütün mobilyalarim herşeyin istikbalden kuzenimnde bellonanin cam masasini kullanıyor hem mutfakta hem salonda berbat ötesi bisey inan kenar semtten bile Alsan o kadar kotu olamaz birazda sanns isi yeni evli olmalarına rağmen camin her yeri ciziildi mahvoldu
o kadar yani:))) teşekkür ederim umarım sizinde herşey dilediğiniz gbi olur:))) güzel dilekleriniz için tekrar teşekkürlerDeğilim. Ucundan döndük diyelim.Ama heyecanınız taaa buradan hissediliyor.
tatlım üründen ürüne değişir o...yatak odam ve oturma odam bellona, çok memnunum heleki yatak odamdan...salon koltuklarım ve yemek odam istikbal yemek masam iyi de büfe öyle basit duruyor ki öylesine bi yerden alma gibi boyası falan kusurlu memnun kalmadım o açıdan koltuklarım çok rahat bellona ile çok farkı yok ama bence özellikle panel mobilyada bellona istikbali solluyor ürünlerde yani
ufff olmadı işte canım ya tüm mobilyalarım Bellona ama ben geçenlerde istikbalin zigon sehpalarına bakmıştım çok özenli dğldi ya bellonaya göre daha bi baştan sağma gbi geldi yani herhengi bi mobilyacıdan alınmış gbi bi görüntüsü vardı bellonadakileri inceledim buram buram kalite kokuyor gbiydi ama mutfak masasında model olarak bende istikbalin modelini beğeniyorum bu yüzden kararsız kaldım bu arada sadece istikbalin zigon sehpalaında bu kanıya vardım diğer ürünlerini beğeniyorum belkide zigonlar teşhirde kala kala o halede gelmiş olabilir bilemedim işte
evet canım bencede öyle çünkü görüntü açısından bile bellonanın bir çok ürünü daha iyi mesela mutfak masasını resimlerde gördüğüm gbü şık bulmadım bide belllonaya bakmalıyım sanırım çünkü bellonada netten gördüğümden daha iyi buluyorum genelde özellikle zigonlarda daha kaliteli :)))tatlım üründen ürüne değişir o...yatak odam ve oturma odam bellona, çok memnunum heleki yatak odamdan...salon koltuklarım ve yemek odam istikbal yemek masam iyi de büfe öyle basit duruyor ki öylesine bi yerden alma gibi boyası falan kusurlu memnun kalmadım o açıdan koltuklarım çok rahat bellona ile çok farkı yok ama bence özellikle panel mobilyada bellona istikbali solluyor ürünlerde yani
bu arada canım hangi koltuk takımını kullanıyorsun bellonanın :))tatlım üründen ürüne değişir o...yatak odam ve oturma odam bellona, çok memnunum heleki yatak odamdan...salon koltuklarım ve yemek odam istikbal yemek masam iyi de büfe öyle basit duruyor ki öylesine bi yerden alma gibi boyası falan kusurlu memnun kalmadım o açıdan koltuklarım çok rahat bellona ile çok farkı yok ama bence özellikle panel mobilyada bellona istikbali solluyor ürünlerde yani
tatlım ben 3 senelik evliyim benim mobilyalar şimdiki modellerden değil yani:)) oturma odamda bellonanın minink köşe takımı var lunaydı sanırım ismi kırmızı sen hangilerini seçtin?bu arada canım hangi koltuk takımını kullanıyorsun bellonanın :))
real salon takımı pera yemek odası gri beyaz olacak oturma odam krem açık izon Vivaldi canım yatak odamıda istediğim şekilde değiştirerek yaptıdım canım:)))tatlım ben 3 senelik evliyim benim mobilyalar şimdiki modellerden değil yani:)) oturma odamda bellonanın minink köşe takımı var lunaydı sanırım ismi kırmızı sen hangilerini seçtin?