Mutfak Dekorasyonu mutfak masa ve sandalye için yardım eder misiniz?

dudu2012

31.08.2013
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
143
0
46
Kocaeli
hanımlar merhaba,gelin gideceğim evde siyah beyaz lake mutfak dolabım var 2-3 ay içinde mutfak masamı ve halımı almak istiyorum, böyle kumaştan sandalye nasıl olur 4 sandalye ve beyaz lake masa,epey moda oldu bu pop art kumaşlar fikir istiyorum

Mutfak dolapları modernse olabilir bence. Ama klasik bir mutfakta bu tarz desenli bir kumaş iyi durmayabilir.

Bir de tabi, mutfak gibi yağlı bir ortamda kullanılacak kumaşın silinebiliyor olması çok önemli.

bu pop art kumaşlar şuan revaçta evet ama mutfağın siyah beyaz ise kumaşını ve halını siyah beyaz alma derim herşey siyah beyaz mutfağının güzelliğini kapatır bana kalırsa masan beyaz sandalye ve halını pembe,kırmızı,mor,veya turkuaz renklerinden birini kullanarak yapmalısın çünkü siyah beyazı en iyi bu renkler yansıtır şimdiden güle güle otur canım

evet modern tarzda bir mutfak,bende çok kararsız aldım aslında mor sandalyede güzel olabilir,kırmızı istemyrm çnkü siyah beyazın yanına tek kombin kırmızı oldu inanın bıktık

bizde ev yaptıracaz inşallah şu an proje aşamasında bende mutfağımı siyah beyaz, halısını, masa ve sandalyelerini mor yapmayı düşünüyorum hatta mor jaluzide bulabilirsem pencereyede ondan yapmayı düşünüyorum.siyah-kırmızı-beyaz üçlüsünden öööğğkkk geldi artık..

beyaz-mor, beyaz-lila, beyaz-siyah, beyaz-fuşya....hepsi olabilir tabi tonları önemli..bir de modern yada klasik mutfak olup olmadığı önemli:)

bende bu kumaşları çok beğeniyorum ama herşey siyah beyaz olursa çok cansız durabilir mesela beyaz eşyalarında metalik griyse sende ortama biraz metalik gri karıştabilirsin

beyaz eşyalarımda ınoks :) mor sandalye mor halı ve mor stor çok cazip fikir ama bu kumaşlara bayılıyorum...çok tarz ve modern

bu arada büyük konşmak istemem ama kırmızı evimde görmek istemiyorum...kırmızı köse takımlarından kırmızı banyo paspaslarından kırmızı mutfak eşyalarından baygınlık geldi

bence çok güzel olur gayet uyumlu
bende yeni mutfak yaptırdım renk olarak mürdüm krem ve perde olarakta bu kumaşlardan istiyorum inşallah uygun renkte bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…