Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kiraya gircez ama eski kiracı sağolsun evi nasıl kullandıysa ahır gibi olmuş ev klozette de var bu lekeden bunun kahverengi hali olmuş artık.. nasıl çıkar bu lekeler
Eki Görüntüle 3197928
Kiraya gircez ama eski kiracı sağolsun evi nasıl kullandıysa ahır gibi olmuş ev klozette de var bu lekeden bunun kahverengi hali olmuş artık.. nasıl çıkar bu lekeler
Bilmiyorm ne lekesi ama su damlaya damlaya olmuş gibi. Aynı lekenin kahverengiye dönmüş hali klozette de var onu atmak istemedim o daha kötüydü tuz ruhu dökücem ama mutfaktaki bu mermerden leke çıkar mı bilmiyorum
Cifi önce bir 10 dk bekletin. Ben genelde cifle çıkartıyorum. Sonra limon tuzu, temizlik karbonatı kullanıyorum. Birde en son aldığım köpük şeklinde ki çamaşır suyunu çok beğendim onu da deneyebilirsiniz marketlerde görürsünüz.