- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lavabo açıcı ürünler var.
hani şu üstüne kaynar su dökülen ürünler.
adını hatırlayamadım ama denedin mi o tür bişey?
dezenfekte edici, atık su borularındaki tıkanma ve mutfak-banyo giderlerindeki koku sorunlarını giderici ürünler var. marketlerde bulabilirsiniz a.s lavabo açıcıda sık kullanıldığında çözüm olabiliyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-puf-noktalari/229777-lavobolarin-kokmamasi-icin.html
Kızlar lavabo açıcılar falan işe yaramadı denedim...
Tıkanıklıkta yok hiç...
Yani çözüm olmadılar bilmiyorumkismile
arkadaşlar, tekrar söylüyorum...lavabolarınızın altındaki boruları bi kontrol eder misiniz, düz mü iniyor yoksa u şeklinde kıvrılıyor mu ?
u şeklinde kıvrılıyor ama yinede arada koku oluyordu :sinifsinif: lavabo aç'ı çok sık kullanıyorum böyle zamanlarda. yukarıda verdiğim linktede borusu s şeklinde olduğu halde bu sorunu yaşayan arkadaş olmuş. apartmanın genel gideriyle ilgili bir sorun olmalı benneyaptımki lavabo tıpası kullanmak gerekiyor.
Benimde u şeklinde kıvrılıyor ama yinede hafif bir koku oluyor dolabı açmamaya çalışıyorum şu asılan kokular var ya onlardan falan mı alsam acaba ?
merhaba,
muhtemelen lavabo altındaki boru düz iniyordur, bu da kokunun yukarı çımkmasına neden oluyor... o borunun u şeklinde durması gerekiyor... küçük bir aparatı var takınca koku kesiliyor... umarım bu işe yarar...