Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kesinlikle rare gold diyorum... o parfüme yıllardır aşığım.. aşırı kalıcııı süpeeer bi koku. kokuyu duyar duymaz aşık olmuştum şuan avon temsilcisiyim hemen hemen bütün parfümlerini kullandım sayılır kullanmadıklarımın da tester ları var ordan biliyorum kokuları.rare gold dısında todayyyy perceive incandessence far away soft musk celebre wish of love pur blanca yı beğeniyorum... net olarak beğenmediğim parfümler aqua treselle simply because little black dress pur blanca elegance.yeni çıkan luck premier luxe christian lacroix nuit mor şişeli olan berbat.. kırmızısı çook iyi bana göre
Yeni çıkacak katalogtan incandessence almayı düşünüyorum kampanyada. İnşallah memnun olurum. Merak ettim çünkü buradaki yorumlardan. Benim için kalıcılık önemli. Bu koku kalıcı mı yoksa 2-3 saatte bir yenilenmesi mi gerekiyor?
Yeni çıkacak katalogtan incandessence almayı düşünüyorum kampanyada. İnşallah memnun olurum. Merak ettim çünkü buradaki yorumlardan. Benim için kalıcılık önemli. Bu koku kalıcı mı yoksa 2-3 saatte bir yenilenmesi mi gerekiyor?
Bu sayfada mı yazıyordu bilmiyorum ama birisi jadore'a benzetmiş. Ben jador'u çok severim gelin parfümümdü hatta. Eğer onun gibi çiçeksi bir kokuysa beğenirim.
Bu sayfada mı yazıyordu bilmiyorum ama birisi jadore'a benzetmiş. Ben jador'u çok severim gelin parfümümdü hatta. Eğer onun gibi çiçeksi bir kokuysa beğenirim.