- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
ayy o kadar övdüm inşallah beğenirsin yoksa mahçup hissederim kendimi
yok canım ya sırf sen değil çok fazla kişiden duydum ondan bende merak ediyorum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy o kadar övdüm inşallah beğenirsin yoksa mahçup hissederim kendimi
sana önerim- ki bende öyle yaptım- avondan alacaksan eğer testerları ayrı satıyorlarlar 9 tl idi bir ara fiyatı sanırım hala o civardadır. içinde 35 tane parfümün minik testerları var. öyle bişi alıp deneyebilirsin. daha rahat karar verirsin gibi geliyor bana
Aa cok guzelmis herhangi avon satannbirine getirttirebilir miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabiki
body shop'tan çok severek shea body mist almıştım. 1 hafta sonra kokudan sıkıldım, fazla unisex koktuğunu düşünmeye başladım. odunsu notalar açısından city rush'ın kokusuyla benzerlik taşıdığı için bu ikisini demeter'in bitmiş olan bi şişesinde neredeyse yarı yarıya karıştırdım ve ortaya şahaaane ve kalıcı bir parfüm çıktı. cidden koklamaya doyamıyorum:) ama shea'nın city rush'ı bastırmaması gerekiyor yoksa gene koku unisexe dönüyor.. denemek isteyenlere tavsiye ederim:)) demeter gratis'te satılıyor bildiğiniz gibi, bu parfüm şişesinin pompası döndürerek çıkarılabiliyor. parfüm karıştırmak veya 100ml'lik bi parfümü 30 ml'lik şişede taşımak için çok ideal.
City Rush kullanıyorum çok iyi olmasa da iyi :)city rush çok merak ediyorum bende..bu arada tebrik ederim ya bende soft musk önce sevdim sonra ağır geldi karıştırayım dedim. femme ile daha garip bi hal aldı evde sinek ilacı olarak kullanıyoruz
Simply çok kalıcı bencee.KALICILIKLARINA GÖRE AVON PARFÜMLERİ (5 ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRME)
treselle( 3/5)
rare gold(3/5)
little black dress(4/5)
percieve (3/5)
far away(4/5)
premiere luxe(5/5)
wish of love(3/5)
aspire(4/5)
outspoken(3/5)
outspoken fresh(3/5)
instinct(3/5)
instinct forbidden(3/5)
viva(2/5)
femme(2/5)
soft musk(4/5)
pur blanca(3/5)
pur blanca elegance(3/5)
today (4/5)
tomorrow(3/5)
only imagine(2/5)
wind scape(2/5)
our story(3/5)
simply because(1/5)
Simply çok kalıcı bencee.
Tene göre değişiyor tabii benim tenimde kalıcıydı canım :)canım herkes de değişebiliyor kalıcılık tene uyumu ile ilgili. düzeltme yapayım o zaman yanlış anlaşılmasın. ben kendimde kalma durumuna göre verdim o puanlamayı... benim tenime gitmedi diyelim
city rush çok merak ediyorum bende..bu arada tebrik ederim ya bende soft musk önce sevdim sonra ağır geldi karıştırayım dedim. femme ile daha garip bi hal aldı evde sinek ilacı olarak kullanıyoruz
body shop'tan çok severek shea body mist almıştım. 1 hafta sonra kokudan sıkıldım, fazla unisex koktuğunu düşünmeye başladım. odunsu notalar açısından city rush'ın kokusuyla benzerlik taşıdığı için bu ikisini demeter'in bitmiş olan bi şişesinde neredeyse yarı yarıya karıştırdım ve ortaya şahaaane ve kalıcı bir parfüm çıktı. cidden koklamaya doyamıyorum:) ama shea'nın city rush'ı bastırmaması gerekiyor yoksa gene koku unisexe dönüyor.. denemek isteyenlere tavsiye ederim:)) demeter gratis'te satılıyor bildiğiniz gibi, bu parfüm şişesinin pompası döndürerek çıkarılabiliyor. parfüm karıştırmak veya 100ml'lik bi parfümü 30 ml'lik şişede taşımak için çok ideal.
City Rush kullanıyorum çok iyi olmasa da iyi :)
city rush kullananlar size sorum olacak! çok övgüler okudum hakkında dayanamadım sipariş verdim. ama şöyle bir durum var hafif ekşimsi bir koku hissediyorum ben. internetten sipariş ettim de aklıma takıldı acaba bozuk falan mı koku? gerçi tarihine baktım daha süresi var ama ne bileyim ya bazen ısıdan nemden ışıktan bozuluyor ya kokular. emin olamadım o yüzden. herkes tatlı demiş koku için ben daha çok ekşimsi bir his algıladım.
yani ekşi kokmaması lazım çünkü tatlı ve aynı zamanda odunsu bi koku. yani sırf tatlı da değil erkek parfümü gibi sırf odunsu da değil, ikisinin ortasında. ekşilik olması için turunçgil notalarının ağır basması lazım ki bu parfümde hiç o şekilde öne çıkan bir turunçgil notası yok... bu da parfümün tanıtımı hatta:
City Rush for Her
Bu çok yönlü koku taze ve yemyeşil sarmaşık dokunuşuyla süslenmiş göz alıcı bergamotun ferah notaları ile duyusal siyah yıldız çiçeği, gül ve vanilyayı içeren baştan çıkarıcı bir çiçek aranjmanı sunuyor. Ayrıca kremalı, odunsu notalar ve topraksı paçuli çiçeğinin kadifemsi dokunuşları parfümün uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.
doğrudan temsilciden satın almadıysanız internetteki parfümlerin bozuk olma ihtimali hep yüksek ne yazık ki:/ temsilciden alıp beğenmezseniz iade etme şansınız da oluyor. satıcıyla görüşün para aktarılmadıysa iptal edip geri gönderin bence.
internetten aldım maalesef. aslında çok yoğun bir ekşilik değil. tam ekşi gibi de değil tarif edemiyorum kokuyu. ama yapılan yorumlar falan benim algıladığımdan farklı olunca şüpheye düştüm. ilk kokladığımda kokuyu ben sevmedim gibi geldi o yüzden satıcıya parayı aktardım. bozuk olabileceği şuan aklıma geliyor. bilen biri olsada koklatsaydım keşke ya tühh!! şimdi içime sinmeden kullanam birde bozuksa zarar verir cilde.
kıyafete sıkın madem hem cilt kokusuyla karışmaz hem zarar vermez =)