mutfak fayansların temizlenmiyor! yardım!

tooriik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
82
67
53
İstanbul
Merhaban bayanlar, yeni taşındığım evde yerde bulunan mutfak fayansları ile başım dertte. Hiçbir şekilde vileda ile temizlenmiyor. Yerde sürüne sürüne bezle temizlediğimde de lekeler çıkmıyor. En son bulaşık süngeri ile sürtmeyi denedim ama gene de tam olarak temizlenmedi. Hem çamaşır suyu hem de yüzey temizleyici kullanıyorum. Eve ilk taşındığımızda tertemizdi ama günden güne çıkmayan lekeler oluştu. Tavsiye verebilecek olan var mı? Teşekkürler.

cif krem dene canım etkili olabilir, elinle ovalayarak sil.

canım cıfle temızle bak nasıl pırıl pırıl oluyo yuzey temızlıcısıyle olcak ıs degıl kı

Cifli, Domestoslu su yap yerlerede cif dok fayans aalrına gıdım gıdım, Halı fırça ile suya batır batır dil sert sert veya vileda ucuna tak Halı fırçasını Oşekildede olabilir. Ben :101:var daha beyazlar

cıf 'ın kloraklı olanları var mor olanı yada yesıl olanını cok harıka domestosto kullanabılırsın

dedigiz markalarin hepsi hayvanlar uzerinde test yapiyor..paly marka ders ve fayans temizleyici al arkasinda ufacik tavsan resmi var..annem onunda bembeyaz yapti mutfak fayansinin aralarini..ustelik sadece bir bucuk lira..ortaya karisik -> evcil hayvanlar -> markani kendin sec konusunda arat paly kelimesini resmini de eklemistim ancak suan cepten girdigim icin buraya ekleyemiyorum..annemde cif domestos denemisti o zmn bunun kadar etkili olmadi emin olun..

merhaba fayanslarınızı ve tüm sert yüzeyleri bitkisel bir ürün olan Ersağ ile pırıl pırıl yapabilirsiniz.
eğer istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorsanız size ürünü hediye edebilirim.

arkadasım git a 101 e asprin diye bi temizleyici var sprey seklınde benim banyodaki pislikleri kazıdı resmeeeen.yıllardır oturanlar bi kerecik yıkamamıs bany tuvaletı nasıl yag baglamıstı anltamam rengi değişti ya.hem kokousu da yok.sık sonra da sert bi süngerle siill.yok böyle bişey hemde 3 lira mı ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…