Mutfak duvarına kağıt yaptıran var mı ?

SEVVA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
54
0
86
39
Rize
slm arkadaşlar.. mutfağım kare bi mutfak 2 cephesi dolap 1 cephesi pencere altı dolap evye vs.. diğer cephe boş , mutfak masamın olduğu taraf yani.. o cephenin duvarına kağıt yaptırıyorum sipariş verdim daha yapılmadı sizce nasıl olur ? bi yapılsın foto eklerim inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
mutfağın ne renk canım mutfakla uyumlu tamamlayıcı renklerden oluşursa süper olur,maliyeti nekadar bende yaptırmak istiyorum aslında tabi mutfağım yapılınca :)

Meşe zeytin ve krem renk dolaplar canım, dün yapıldı kağıt .. çok şık durdu tavsiye ederim resimleri atabilirsem paylaşırım...

ya canım zahmet olmazsa resim paylaşırmısın bende düşünüyorumda fikir olur benm içinde:26:

bende zeytin mutfak düşünüyorum sedef ile ama siz kullanıyormuşsunuz merak ettim nasıl tavsiye dermisiniz resmi varsa çok sevinirim.duvar kağıdı nın yağlanma ihtimali var mı?teşekkürler.

ben yaptırdım mutfağımın yemek masası kısmına çokda güzel oldu ayrıca silebiliyo ve kullanışlı

Son düzenleme:
çok hoş olmuş,çokta uyumlu iyi günlerde kullanın...

bizde dün eşimle uyguladık mutfağımıza....epey uğraştık 4 saat kadar..:) ama değdi..:))
4.20 bi duvarımız vardı orayı kapladık..
2 rulo aldık 50 tl. tuttu..
75tl. döşeme için istediler..bizde kendimiz uyguladık,gayette başarılı oldu..hemde yağmurlu bi haftasonun farklı bi şekilde geçirmiş olduk..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…