O Obor Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Nisan 2016 93 53 16 Nisan 2016 Konu Sahibi Obor #1 Bizim evimiz biraz nemli. Mutfak dolaplarının kapaklarını iç kısma bağlayan demirler var. O demirler paslanmış siliyorum ama çıkmıyor. Çıkması için neyle silmem lazım? Ya da çıkmazsa acaba bir örtecek bir şeyle oraları kapatsam mı?
Bizim evimiz biraz nemli. Mutfak dolaplarının kapaklarını iç kısma bağlayan demirler var. O demirler paslanmış siliyorum ama çıkmıyor. Çıkması için neyle silmem lazım? Ya da çıkmazsa acaba bir örtecek bir şeyle oraları kapatsam mı?
kosankaplumbaga Geri vitesim yok benim gerekirse ileriden dönerim Kayıtlı Üye 18 Şubat 2015 253 269 17 Nisan 2016 Konu Sahibi Obor #2 Ben denemedim ama nette kolanın pas çözdüğünü görmüştüm. Belki işe yarar. Tabiki pasın dolaba değmemesi için de bir çözüm üretmek lazım
Ben denemedim ama nette kolanın pas çözdüğünü görmüştüm. Belki işe yarar. Tabiki pasın dolaba değmemesi için de bir çözüm üretmek lazım
O Obor Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Nisan 2016 93 53 17 Nisan 2016 Konu Sahibi Obor #3 kosankaplumbaga .!.: Ben denemedim ama nette kolanın pas çözdüğünü görmüştüm. Belki işe yarar. Tabiki pasın dolaba değmemesi için de bir çözüm üretmek lazım Genişletmek için tıkla... Kolayla klozeti de temizliyorlardı belgeselde görmüştüm. Denicem. Teşekkür ederim.
kosankaplumbaga .!.: Ben denemedim ama nette kolanın pas çözdüğünü görmüştüm. Belki işe yarar. Tabiki pasın dolaba değmemesi için de bir çözüm üretmek lazım Genişletmek için tıkla... Kolayla klozeti de temizliyorlardı belgeselde görmüştüm. Denicem. Teşekkür ederim.
S selinberkay2506 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2016 364 218 20 Nisan 2016 Konu Sahibi Obor #4 Pası temizledikten sonra cila ile boyayın