• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak dolaplarımın yeni hali:))

mirage82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
38
3
48
İstanbul
merhaba kızlar
yeni aldığımız evimizde mutfak dolaplarımızı yenileyemedik ama ben bazı değişiklikler yaptım:))
size de bir fikir olabilir diye paylaşmak istedim..
yorumlarınızı bekliyorum..

önceki hali
$04072012661.jpg
$04072012659.jpg
$29072012697.jpg
$30072012706.jpg
$03082012731.jpg
$02082012725.jpg

ve son hali
$12082012752.jpg
$12082012753.jpg

önce kapakları söküp iç kısımlarını beyaz renge boyadım..(amerikan kapı boyası)
sonra kapaklara yapı marketten aldığım yapışkanlı folyo yapıştırdım..
sonra da yine yapı marketten aldığım yeni kulpları taktım..
tezgah değişti,buzdolabın üstüne dolap ve iki yeni kapak takıldı..

nasıl olmuş sizce...(gören anlamıyor,dolap yapan adam bile anlamadı :1: )

canım süper olmuş valla aklınla bin yaşa değiştirmiş kadar olmuş nerdeyse grilerlede çok güzel uyum sağlamış fikir süper :1:

:46::46::46: gerçekten sizi tebrik ediyorum .bu bir yetenek gerçekten .ufak kaplama işleri bende yaptım ama kabarcıklar oluştu ıslak bezle kredi kartıyla yok etmeye çalıştım ama dediğim gibi beceremedim.camlı olan bardakların durduğu yeri komple değiştirdiniz sanırım .elinize sağlık .bakalım yağlanma ve temizlenme durumu nasıl olacak inşallah kullanışlı olur.güle güle kullanın.:nazar:

Vallaha on numara bes yildiz , tek kelimeyle harika olmus.Gercekten yapistirma islemini nasil o kadar düzgün yaptin,bize de tarif etsen.:nazar:

harikaaa olmuş.. çok beğendim.. böyle yaratıcı, tamirattan, dekorasyondan anlayan kadınları seviyorum arkadaş :)))

harika olmuş elinize sağlık :46: sizin gibi yenisini yaptırmıcak olan insanlara güzel fikir olmuş

Son düzenleme:
çok begendim dolaplarınız aynı bizim dolaplardan güzel fikir bende sizin yaptınız bu degişimi uygulaya bilirim zaten dolaplar gözüme çok batmaya başlamıştı

çok güzel olmuş canım ya bayıldım güle güle otur içinde:34:

ayyy çok güsel olmuş yaa...yeni bir mutfak gibi...benim mutfak dolaplarımda benzer...bende mi denesem ne:)))

çok güzel yaa çok marifetlisiniz demekki:1:kullanımı nasıl mutfak olnca yağ kir leke tutmazmı ?

böyle becerikli kadınlara bayılıyorum yaa, ellerininze sağlık güle güle kullanın:)

merhaba kızlar
yeni aldığımız evimizde mutfak dolaplarımızı yenileyemedik ama ben bazı değişiklikler yaptım:))
size de bir fikir olabilir diye paylaşmak istedim..
yorumlarınızı bekliyorum..

önceki hali
Eki Görüntüle 672784
Eki Görüntüle 672790
Eki Görüntüle 672786
Eki Görüntüle 672791
Eki Görüntüle 672792
Eki Görüntüle 672787

ve son hali
Eki Görüntüle 672788
Eki Görüntüle 672789

önce kapakları söküp iç kısımlarını beyaz renge boyadım..(amerikan kapı boyası)
sonra kapaklara yapı marketten aldığım yapışkanlı folyo yapıştırdım..
sonra da yine yapı marketten aldığım yeni kulpları taktım..
tezgah değişti,buzdolabın üstüne dolap ve iki yeni kapak takıldı..

nasıl olmuş sizce...(gören anlamıyor,dolap yapan adam bile anlamadı :1: )

Merhaba . Ben de tıpkı sizinki gibi bir çalışma yapmak istiyorum. Dolapların yüzeyleri sizinkinin aynısı. İnternetten tam olarak kullandığınız bu deseni nerden bulabileceğime dair bir fikriniz var mı? Çok aradım ama sanki sizinkine benzeyen birşey bulamadım. Yardımcı olursanız sevninirim. Teşekkürler...

Gerçekten harika olmuş ben yeni yaptırdınız sandım,ellerinize sağlık.

Merhaba . Ben de tıpkı sizinki gibi bir çalışma yapmak istiyorum. Dolapların yüzeyleri sizinkinin aynısı. İnternetten tam olarak kullandığınız bu deseni nerden bulabileceğime dair bir fikriniz var mı? Çok aradım ama sanki sizinkine benzeyen birşey bulamadım. Yardımcı olursanız sevninirim. Teşekkürler...

merhabalar, biraz geç oldu cevabım :KK22: kullndığım folyo http://www.koctas.com.tr/duvar-stic...ahsap-gorunumlu-yapiskanli-folyo/15245-21544/ bu adrestekindendi sanırım. ben bauhaustan almıştım. bu marka folyolar çok kaliteli. yapısı kağıttan ziyade plastiğe benziyor. ucuza satılanlardan değil. bu yüzden çok rahatlıkla köpükleyerek siliyorum.kullanımı rahat. hala birşey olmadı.

Back