Mutfak Dekorasyonu mutfak dolaplarıma yardım !!

BukeTuncay

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
7
0
16

merhaba kızlar, bu benim mutfağım olcak inşallah kiraya çıkacam yakında eşimle mutfak dolaplarım içime sinmedi bu folyo kaplama dedikleri şeyden yapsam evden çıkarken sorun çıkarmı acaba iz bırakırlar mı ? Kullanan ve çıkaran varsa yardımcı olabilir mi ? Birde eğer kolaylikla çıkarsa ne renk yapim kapaklari mutfagim ufak daha ferah daha geniş olsun istiyorum :18:

ben bizim eve yapmıştım 3 ay sonra çıkardım düzgün çıkartırsan problem olmaz hiç bir iz kalmadı.Bence alt mürdüm üst beyaz ya da alt siyah üst beyaz ck hoş olabilir.

Arkadaşlar yeni ev aldım.Mutfak dolap renklerinde çok kararsızım siyah beyaz istiyorum ama her evde var. Alt açık zebra üst krem düşündüm.....Yada alt üst beyaz tezgah alınlık parlak metal gri.....kapakları parlak akrilik düşünüyorum...Örnek resimleri atıyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın

Son düzenleme:
ben de çok kararsız kalmıştım sonunda beyaz yaptırdım.biraz laboratuvar gibi oldu:)çünkü tezgah arasıda beyaz. ama bir arkadaşım kapiçino beyaz yaptırmıştı,beyaz tezgah arası ile hoş durdu.tezgah arası nasıl olacak?

bence kaplayın evden çıkarken de çıkarmayın kimse o renk bir mutfak kullanmak istemez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…