Mutfak Dolabı :(

Kiraya bir eve çıktım evde banyo mutfak su tesisatı komple değişmesi gerekti.2 oda alçı sıva saten boya oldu. Bina eski olduğu için su boruları hep çürümüş ve resmen delikti.Ama super bir ekip buldum adamlar o kadar temiz çalıştılar ki anlatamam.Evde bir dünya moloz çıkıyorsu akşam molozları falan temizleyip gittiler hep bir inşaat işi ancak bu kadar temiz yapılabilirdi.Ekonomikte oldu ,yaptırmadan birçok ustadan teklif aldım koçtaş tekzen bi sürü yer gezdim iş çok diye ALLAH var adam en ucuza mal etti hemde öyle uyduruk malzemede kullanmadı. malzemecilerin ana yerinden alıyormuş onlar her zmn aldıkları için sana bana vermiyorlar parekende ama onlar alabiliyor ucuza. koçtaşta metrekaresi 40 lira olan fayansı 25 liradan aldık aynı marka aynı fayans dünyalar benim oldu.İşçilikleride çok simetrik ve iyi. Adamlar düzgün birde, çok saygılılar ve hiçbir yanlışlarını görmedim. Bayan olarak bu işlerle ilgilenmek zor ,uzun zamandır bu forumu kullanıyorum. Benim gibi sıkıntı çekenlere yardımcı olup paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…