Merhaba hanımlar konum dert değil nereye yazacağımı da bilemedi.mutfak dolabı yaptırdık eskileri de çöpe attık fakat şimdi baktım çöpçüler çöpleri topladılar bizim atıkları götürmediler yolun kenarında gariban gariban duruyorlar. Biz onları ne yapıcaz nasıl kaldırıcaz siz tadilattan sonra eskileri ne yaptınız bi akıl verin
Belki biri alır diye bırakmış olabilirler mi? Dolap çıkarırken zarar görmedi ise sorsaydınız dolabı olmayan birileri varsa taktırırdı belki? Öğrenci evlerimin hiçbirinde mutfakta dolap yoktu mesela
eğer çok kırarak cikarmadiysaniz durumu olmayan birine verirdiniz aslında. ama şimdi bir de çöpün yanında zaten ayip da olur alabilirsiniz demek. o yüzden hurdacilar alir degerlendirir umarim. öyle ise yarar belki
Maalesef kullanılacak durumda değiller zaten o yüzden mecburiyetten değiştirdik. Öyle kaldırımın ortasında da olmadı yani kalması. Biz çöpçüler çöp arabasına alır atar zannettik. Mutfağı yaptırdığımız adamlarda bilgi vermedi onlara da kızgınım resmen mahalleyi kirlettik bilmeden.
Biz akşam 8den sonra ancak aşağıya indirecek birini bulabildik. Zaten annemle ben varız 12. Kattan kendimiz indiremezdik. Adam bulana kadar saat 8i geçti. Kağıt toplayanları bugün görmedim demek ki onlar daha erken geçtiler ya da bugün gelmediler.
Ne kadar düşüncelisiniz. Tebrik ederim...
bilmeden mahalleyi kirletmiş ve derdine düşmüşsünüz...
Oturduğum yerde belediye broşür dağıtmış, kocaman dolabı konteyner nasıl alsın mı ne diye bir slogan ile.
Haftanın da 3 gününü belirlemişler. Bu 3 günde gelip evden teslim alıyorlar.
Belki böyle bir şeyi önceden bilseniz bu hassasiyet ile kullanırdınız
Artık geç olmuş ama belki başka faydalanan olur :)
Kağıt toplayanlar gelir alır merak etmeyin...