Mutfak dolabi-tezgah onerisi

tezgah secimi ne olmali ?

• Granit

• cimstone

• Diger ...

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Siyah granit kullandım. grili siyahlı beyazlı olanıda kullandım. Grili olanda sararmalar olmuştu tavsiye etmem. Sadece siyah olanı görüntü olarak beğendim. kireç lekesi olmadı bende ama zaman aşımına uğradığından lavabo etrafı matlaşmıştı o parlak özelliği yoktu.
Şimdiki evim çimstone. Netten araştırma yaptığımda granitin radyasyon yaydığı, darbeye dayanıksız olduğu yazıyordu.
Çimstone için daha dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu yazıyordu.
Şuan kullandığım beyaz çimstone. cifleyince tüm sararmalar gidiyor. Şuan için memnunum tavsiye ederim. Ahşap hakkında bir fikrim yok onunda bakımı ve cilası gerek bildiğim kadarıyla. Uğraşanlar yaptırsın. Ben uğraşamam şahsen.

Bence kulpsuz düz ve açık renk tercih etmelisin :)

Akrilik dolap pişmanlıktir belki kalitesinden dolayıdır bilmiyorum ama en ufak şu lekesini belli ediyor silerken çizildi hep bnde parlaklığına adanmıştım pişmanım ahşap dolap en güzeli tezgah içinde diğeri hakkında bilgim yok ama granit diyorum cizilmemesi ve yanmaması gerekiyor yoksa kötü goruntu oluyor ayrıca siyah güzel görünüyor ama çevremden deneyimledigim kadarıyla kullanışlı değil

Dolaplar için kesinlikle kaplama olanı tercih ederdim. Sanki normallere göre daha sağlam geliyor bana.
Renk olarak açık kahve tonları, pastel yeşil tonları moda oldu sanki.
Gri gerçekten çok karanlık ve sıkıcı.
Benim favorim desensiz düz beyaz

Mrb mutfak dolabı imalat işindeyiz akrilik kapağı açık gri tezgâhı ise çimston veya granit tavsiye ederim bursadan selamlar...

Tezgah olarak en iyisi bütçenizi aşmıyorsa granit tezgahtır. Doğal bir taş olduğundan sağlığa da zararı yok. Tasarım olarak her mutfağa yakışıyor. Tek kötü yanı granit asidik maddeleri sevmez. Her kullanımdan sonra yüzeyi su ve sabunla temizlenmelidir. Aksi takdirde sararmalar oluşur.

Çimstondansa akrilik tezgah da tercih edebilirsiniz. Lavabosu bir bütün halinde imal ediliyor. Gri dolap kapaklarına beyaz tezgah çok şık durur. Siyah, leke durumundan dolayı almasanız çok iyi olur. Akrilik kapak seçiminiz de iyi olmuş ama benim tercihim masif ahşap mutfak. Umarım bardak bölmelerini de camsız tasarlatmışsınızdır. J kulp ile harika bir görüntü verecek. Bütçenizi aşmıyorsa mutlaka j kulp olsun. Son zamanlarda favorim. Akrilik dolap kapağı ile modern, müthiş bir hava veriyor.

Kesinlikle kuvars (çimstone markanın adı oluyor,taşın adı kuvars) öneririm imkanınız varsa tezgah arası ve tezgahı aynı model yapın çok ferah oluyor bende sade şık severm mutfak sade olmalı kesinlikle eşim mobilyacı hemen her türlü mutfak görüyorum kullanım açısındanda çok rahat edersiniz

sizin dediginiz kulp yerine metal cıkınti takilan dolaplar benim tercih ettigim kendinden kulplu J kulp olarak geciyor
Eki Görüntüle 3106284
Tenceresiz kaldim anne benim Tezgahım böyle. Taşındığım da tezgah böyleydi hiç değiştirmedim. Kullanışlı tezgah. Eski granitlerden sanırım bu
komsum bunu secti suan ki kullandigim bunun farkli tonu oldugu icin bende tercihi cimstone yaptim insallah aksilik olmazda
Ben ahşap seviyorum keşkeee benim olsa diyorum işte böyle dolap tezgahEki Görüntüle 3106289

Senin yapılacak modele de olur aslında böyle
Eki Görüntüle 3106290
gorunus guzel de nego kullanim nasil olur bilemiyorim ahsap tezgah icin
bende cimstone sectim tezgahi aksam bir usta bayagi uyum sagladik fiyatta da anlastik nakit olunca guzel ondirim yapti

kuvars sordugumda dolapci anlamadi sanirim ne oldugunu bende detay bilmedigim icin anlatamadim arkadasimjn ki de quvars di ama o yasadigimiz yerden degil de baska yerden getirti ustayi

Benzer bir konu açmıştım geçen yıl. Granit tezgah renginden bıkmıştım. Ben cam kırıklı beyaz çimstone yaptırdım. 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Endişe verecek kadar kolay çizilmiyor, sağlam ama granitteki gibi üzerinde kemik falan kırmıyorum. Partiküllü ürünlerle temizlemeyin diyorlar o yüzden hiç cif kullanmadım, lekelenme olduğunu düşündükçe çamaşır suyuyla temizliyorum pırıl pırıl oluyor. Tavsiye ederim. Yalnız markaya dikkat edin, piyasada korsan ürünler varmış ve çok sıkıntı yaşanıyormuş, mutlaka çimstone ya da bellenco bayinden alın.

evet tum her yeri kapak olacak ..cam veya ayna olmasini istemedim komple kapak goruntusu olacak

cam kirik dediigniz aynali olan model sanirjm bende onu tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…