- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 26
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Düz gri mermer.Damarsuz olanlardan olabilir bu yıl çok modamutfagimi yenileyecegim akrilik kapakta karar verdim onu netlestirdim ama tezgah seciminde hala kararsizim ...
akrilik kapagi da cok acik gri yada kapicino arasinda gidip geliyorum ..
J kulp olacak dolap kapaklari
suana kadar kullandigim tezgah eski tip granitlerdendi
desenli karisik renkli bir tezgah istemiyorum..yardim edermisiniz??
Siyah kesinlikle tavsiyem yaptırmayın annemin ki siyah berbat olmuş.beyaz kireç izleri toz vs herşey belli ediyorTezgahı da krem ya da siyah tonlarında sevıyorum ama malzemeden hiç anlamam.
ahsap tezgah hic duymadim cevremde ama ceyaz kullananlar dediginiz gibi hep memnun :))Siyah renk ve ahşaba benzeyen tezgah yaptırmayında çevremde hep pişman olanlar var
hani ikeada falanda oluyor ya onlardan bahsetmiştim bıçak falan değince kabarıyormuş onlar. beyaz olanlar çok güzel amaahsap tezgah hic duymadim cevremde ama ceyaz kullananlar dediginiz gibi hep memnun :))
merhaba hayırlı olsun. Bence kulpsuz yapma şansınız varsa yapın.akrabalarda gördüm çok kullanışlı. temizlemesi 2 dakika sil geçmutfagimi yenileyecegim akrilik kapakta karar verdim onu netlestirdim ama tezgah seciminde hala kararsizim ...
akrilik kapagi da cok acik gri yada kapicino arasinda gidip geliyorum ..
J kulp olacak dolap kapaklari
suana kadar kullandigim tezgah eski tip granitlerdendi
desenli karisik renkli bir tezgah istemiyorum..yardim edermisiniz??
siparis verildi J kulp olarak ay sonuna kadar hersey yerlesmis olacakmerhaba hayırlı olsun. Bence kulpsuz yapma şansınız varsa yapın.akrabalarda gördüm çok kullanışlı. temizlemesi 2 dakika sil geç
ee zaten j kulp dediğiniz içtenmiş. harika bişesiparis verildi J kulp olarak ay sonuna kadar hersey yerlesmis olacak
dolap iskeleti once konulacak mermer yerlesecek nasipse hazir oldugundaguzel olursa atacagim buraya da
bende kullananlardan cok iyi oldugunu duydum tercihim oyle oldu :))ee zaten j kulp dediğiniz içtenmiş. harika bişe
Yıllarca beyaz kullandım sadece cif kullanın tavsiyem o çıkmayan lekelere ise cam kazıyıcılar var biliyorsunuzdur onlarla çok kolay çıkıyor bataryanın çıkış noktası kireçlenen yerler falan mis gibi oluyorGranit ömürlük ama cimstone çok kullanışlı. Bende onu kullanıyorum temizliği kolay oluyor. Ama mesela bazı yerlerde anlamsızca leke olmuş onu geçiremiyorum mesela sabunluğun altı.
Başka bir evde de bi farklısını kullandım o daha dayanıklıydı mesela.
Marka farkı oluyordur muhakkak.
Yıllarca beyaz kullandım sadece cif kullanın tavsiyem o çıkmayan lekelere ise cam kazıyıcılar var biliyorsunuzdur onlarla çok kolay çıkıyor bataryanın çıkış noktası kireçlenen yerler falan mis gibi oluyor
selamlar size tekrardan bir sorum olacakCanım merhaba ben iç mimarim ve uzun yıllar mobilya firmasında görev yaptım. Sana önerim çimstone veya coante marka quartz yaptırman. Ben kendim de Coante markasının dreamy’sini yaptırdım. İnanılmaz memnunum.Granit cok eskide kaldı. Ayrıca granit lekelere ve ısıya karşı dayanıklı değil çünkü doğal taş.
Eğer tezgahınız sade düz renkse güzel durabilir ama tezgah karışık renkli olacaksa hoş durmaz diye düşünüyorum. Ben de mutfağımı yaptırıyorum. tezgahımı belenco perla yaptırdım tezgah arasını ise 60x120 seramik yaptırdım ama gri tonlarında yaptırdım.selamlar size tekrardan bir sorum olacak60×120 lik mermee gorunumlu duvar fayansi sizce nasil olur Eki Görüntüle 3117119 bunun gibi mesela
tezgah aynali parca cimstoneEğer tezgahınız sade düz renkse güzel durabilir ama tezgah karışık renkli olacaksa hoş durmaz diye düşünüyorum. Ben de mutfağımı yaptırıyorum. tezgahımı belenco perla yaptırdım tezgah arasını ise 60x120 seramik yaptırdım ama gri tonlarında yaptırdım.
Merhabalar. Bu coante dreamy, porselen tezgah mi oluyor? Onun için üzerine çıkmayın ve bişey düşerse kırılır, çatlar diyorlarCanım merhaba ben iç mimarim ve uzun yıllar mobilya firmasında görev yaptım. Sana önerim çimstone veya coante marka quartz yaptırman. Ben kendim de Coante markasının dreamy’sini yaptırdım. İnanılmaz memnunum.Granit cok eskide kaldı. Ayrıca granit lekelere ve ısıya karşı dayanıklı değil çünkü doğal taş.
Sonuç nedir? Çok merak ediyorumselamlar size tekrardan bir sorum olacak60×120 lik mermee gorunumlu duvar fayansi sizce nasil olur Eki Görüntüle 3117119 bunun gibi mesela
fotograf attim size :))Sonuç nedir? Çok merak ediyorum
Tek kelime ile bayıldımfotograf attim size :))