- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
beyaz sectim :))kesinlikle siyah onermem benim siyah mermer ama surekli su izi kaliyor deliriyorum kirec lekesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz sectim :))kesinlikle siyah onermem benim siyah mermer ama surekli su izi kaliyor deliriyorum kirec lekesi
Tezgah arasi fayans yerine (o bolgeye alinlik deniyor), alinlik da tezgahin malzemesinden olsun cok şik oluyor. Sade oluyor, benim mutfagim oyle cok da memnunum.3.90 lik 80 cm i L mutfak akrilik dolaplar 20 bine anlastik
tezgah 9.500 tuttu fayans arastirmadim henuz
Qartz denilen malzeme aslında bizim çimstone dediğimiz şeyle aynı türkiyede ilk olarak bu markayla tanındığı için adı öyşe kalmış.kuvars sordugumda dolapci anlamadi sanirim ne oldugunu bende detay bilmedigim icin anlatamadim arkadasimjn ki de quvars di ama o yasadigimiz yerden degil de baska yerden getirti ustayi
Evet aynalı, güle güle kullan. Sıcak tencereden falan da korkma, granit kadar dayanıklı, pişman olmayacağına garanti veririm.cam kirik dediigniz aynali olan model sanirjm bende onu tercih ettim
Ben duvar fayanslarından döşettim tezgah alnına, göz yormuyor, aklında bulunsun. Thread 'Çimstone tezgah kullananların bilgisine ihtiyacım var' Mutfak Dekorasyonu - Çimstone tezgah kullananların bilgisine ihtiyacım var konunun sonuna mutfağın bitmiş halini ekledim, tezgah alnı konusunda fikir olur belki3.90 lik 80 cm i L mutfak akrilik dolaplar 20 bine anlastik
Bende yenilerde yaptıracağım karsr aşamasındaym yazınız bana ışık tuttu akrilik kapak da karar kıldım fayans olarakta ismini bilmiyorum ama şu iki modelden biri olabilir3.90 lik 80 cm i L mutfak akrilik dolaplar 20 bine anlastik
60*120 fayans bunlar, vitra ve kalebodurda çok güzel desenler var bakmanızı öneririm.Bende yenilerde yaptıracağım karsr aşamasındaym yazınız bana ışık tuttu akrilik kapak da karar kıldım fayans olarakta ismini bilmiyorum ama şu iki modelden biri olabilir
Akrilikte de markalar var agt Kastamonu diye. Agt nin daha iyi olduğunu duymuştum. Onu tercih edin. Nerden anlarız derseniz de dolaplar montaja geldiğinde üstü mavi bir streçle kaplı oluyor işte orda markası yazıyor.3.90 lik 80 cm i L mutfak akrilik dolaplar 20 bine anlastik
Ben de 1 yıl kadar önce yaptırdım mutfağımı ve j kulp dolaplarin daha fazla kirlendigini öğrendim. Tutmak için bir kulp olmayınca her yerine el sürülüyormüş. Ben de alt dolap kapaklarını kulplu üstleri ise kulpsuz yaptırdım. Benim içime sindi size de fikir olsun.Je kulp u son sordugum usta onermedi nedense isciligi cok vs dedi ama ben israrla onu istiyorum dumduz bir goruntu bana daha sık geliyor
bende boyle istiyordum ama yasadigim yerde modeller uygulamalar biraz geriden gidiyor malesef yani buyuksehirdeki ustalar la kucuk bolgelerdeki ayni olmuyor akrilik tezgah diyorum adam yuzume bu ne diyor der gibi bakiyor...Bende yenilerde yaptıracağım karsr aşamasındaym yazınız bana ışık tuttu akrilik kapak da karar kıldım fayans olarakta ismini bilmiyorum ama şu iki modelden biri olabilir
iste malzeme isimleri o kadar cok ki benim nette cimstone diyye duydugum malzemeye usta baska bisey diyor mesela ben duz renk olarak granit var diye biliyorim usta mumkun degil diyor kafam iyice karisti bende gosterdikleri kartela dan secim yaptim umarim pisman olmamTezgah arasi fayans yerine (o bolgeye alinlik deniyor), alinlik da tezgahin malzemesinden olsun cok şik oluyor. Sade oluyor, benim mutfagim oyle cok da memnunum.
agt mi diye baktim degil yerli bir marka sanki isminden oyle oldguunu dusundumAkrilikte de markalar var agt Kastamonu diye. Agt nin daha iyi olduğunu duymuştum. Onu tercih edin. Nerden anlarız derseniz de dolaplar montaja geldiğinde üstü mavi bir streçle kaplı oluyor işte orda markası yazıyor.
burda cimstone onerildi kimisi ozelden mutfak foto da atti hepinize tesekkur ederim ...
ya bana gosterilen granit ornegini gorunce sinir oldum evimde aynisi var aynini niye yaptirayim ki benim ki siyah li kaverengiliGranit ömürlük ama cimstone çok kullanışlı. Bende onu kullanıyorum temizliği kolay oluyor. Ama mesela bazı yerlerde anlamsızca leke olmuş onu geçiremiyorum mesela sabunluğun altı.
Başka bir evde de bi farklısını kullandım o daha dayanıklıydı mesela.
Marka farkı oluyordur muhakkak.
Canım benim yine granit tercih et beyaz renkli olanlardan biz ne kadar dikkat etsekte bazen sıcak tencere diğer malzemelerde leke yapıyor...Son 7 senede 3 mutfak yaptırdım siyah tezgah çöp zaten emin olmutfagimi yenileyecegim akrilik kapakta karar verdim onu netlestirdim ama tezgah seciminde hala kararsizim ...
akrilik kapagi da cok acik gri yada kapicino arasinda gidip geliyorum ..
J kulp olacak dolap kapaklari
suana kadar kullandigim tezgah eski tip granitlerdendi
desenli karisik renkli bir tezgah istemiyorum..yardim edermisiniz??
C
Canım benim yine granit tercih et beyaz renkli olanlardan biz ne kadar dikkat etsekte bazen sıcak tencere diğer malzemelerde leke yapıyor...Son 7 senede 3 mutfak yaptırdım siyah tezgah çöp zaten emin ol
Illaki resim mi atıyım bekle bir aşağı kata iniyimEki Görüntüle 3106465
benim mutfak icin gosterdigi en uygun renk bu
bunun zaten kahverengi siyah kirmizimsi rengi cikacak mutfaktan muteahhitten kalan o yuzdeb karisik renk gormek istemiyorum
.simli ve aynali arasinda emin olamamistim kardesiminde aynaliymis onu sectim
Seçmişsin zaten hayırlı olsunEki Görüntüle 3106465
benim mutfak icin gosterdigi en uygun renk bu
bunun zaten kahverengi siyah kirmizimsi rengi cikacak mutfaktan muteahhitten kalan o yuzdeb karisik renk gormek istemiyorum
.simli ve aynali arasinda emin olamamistim kardesiminde aynaliymis onu sectim