Mutfak dolabi-tezgah onerisi

tezgah secimi ne olmali ?

• Granit

• cimstone

• Diger ...

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende ahsap severim ama ahsap da fazla kimyasal kullanamiyor mussun birde zamanla vernik gibi bisey gerekiyormus oyle okudum videolardan izledim
Benim ruhum biraz nostaljik,yeni modern tarzları pek sevmiyorum.Bak buna bayıldım ya

Eklentiler

• Screenshot_20220802-155406_Chrome.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 192
Granit bakım olarak çok zor.
Cimstone gayet uzun vadeli, ısı yalıtım yapılmış Quartz taş tezgahlar da uzun vadeli oluyor ya da yine mermer ısı kaplama yapılmış olanlar.
ben bu kadar drtayli bilmiyorum iste granitin bile kendi icinde iyisi kotusu var galiba

Bir de tezgahta ne kadar açık renk seçerseniz o kadar iyi olur derim.
Deforme, çizik, kesik vb izleri göstermez, ne kadar kullanılsa da yıpranmış durmaz ve temizlendiğinde ışıl ışıl olur.
zaten eskidenmis o cizik oalrak kullanmak simdi evde bile biseyleri onarmak cok da zor degil dediginiz gibi

Benim ruhum biraz nostaljik,yeni modern tarzları pek sevmiyorum.Bak buna bayıldım ya
boyle seyler de cik hos ama ben sadece dolaba baktigimda trnizlik olarak bakiyorum cok da temzilik ile hasir nesir olmayan biriyim mutdaga sadece yemek yapmak icin girmeyi seviyorum

Benimde tezgahim siyah evet belli ediyor her şeyi. Ama ben siyah olmasını çok seviyorum. Rutin ocağı temizlerken tezgahı falan da süngerle geçiyorum tamam. Ama mutfak dolaplarim lake mor. Ben beyaz olsun isterdim minik
Bizim sular aşırı kireçli,ondan siyah fayans ve tezgah çok sıkıntılı oluyor.

tezgah/evye vs eğer çalışıyosan ya da aşırı titiz temizlik yapmayı seven bi insan değilsen sakın SAKIN siyah yapma. Ben kiracıyım siyah tezgah ve evye çok güzel gelmişti taşınırken gözüme. Porçözle bu kadar yakın ilişkim olacağını bilsem beklemez kaçardım. standart kireç çözücüler vs asla etki etmiyor. Mİkrofiber bezle de silsen/ elektrik süpürgesiyle tozunu da alsan en ufak ışıkta hiç silinmemiş gibi toz gösteriyor. Baş belası yani.

Gri dolap bence enerji olarak ortamı soluk bir hale getiriyor capucino ya da soft yumuşak renkler benim önceliğim olurdu ama bu tamamen zevk meselesi

J kulplar ise dikkat etmezsen özellikle çekmecelerde güzel tırnak kırıyor.

Ben mutfağımı hiç sevmediğim için sanırım bana onda olan her şey batmış.

Allah içine sindirsin, umarım en rahat kullanacağın şekilde olur

misait oldugunda rica etsem sadece tezgahinin ufak bir kismini atarmisin renk olarak merak ediyoeim granitte cok renk secenegi yok dedi usta oyzuden

tirnaklarim hic kirilmaz benim kirilacak kadar uzun hala hic gelmedi j kulp ustaya sıkıntı verdi nedense normal kapagi oyayim olmaz mi diyor

ben kulpsuz istiyorum kulp tutmak istemiyorum ayrica kulp silmek hic istemiyorum
Kulpsuz olursa ki benim tüm evim öyle, bütün dolaplar su ve leke izi.
Yemek yaparken acil ıslak elle bir şey alıyorsanız yandınız.
E çocuk var malum, pis eliyle dolabı açıyor orada çikolata izleri vs.
Ve çekillmesi için bir parmak girinti oluyor, oralara toz doluyor, kaleme bez sarıp siliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…