- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Minik ben rustik ve iskandinav karma seviyorum.Agacın ana rengine yakın ahşap renkler. Başka bilgim yok teşekkürlermutfagimi yenileyecegim akrilik kapakta karar verdim onu netlestirdim ama tezgah seciminde hala kararsizim ...
akrilik kapagi da cok acik gri yada kapicino arasinda gidip geliyorum ..
J kulp olacak dolap kapaklari
suana kadar kullandigim tezgah eski tip granitlerdendi
desenli karisik renkli bir tezgah istemiyorum..yardim edermisiniz??
tezgah icin mi diyorsunMinik ben rustik ve iskandinav karma seviyorum.Agacın ana rengine yakın ahşap renkler. Başka bilgim yok teşekkürler
Kapicino mutfak dolaplarım çok memnunum renginden çok güzel duruyor ve kulpsuzlar çok hoşmutfagimi yenileyecegim akrilik kapakta karar verdim onu netlestirdim ama tezgah seciminde hala kararsizim ...
akrilik kapagi da cok acik gri yada kapicino arasinda gidip geliyorum ..
J kulp olacak dolap kapaklari
suana kadar kullandigim tezgah eski tip granitlerdendi
desenli karisik renkli bir tezgah istemiyorum..yardim edermisiniz??
Tezgahı da krem ya da siyah tonlarında sevıyorum ama malzemeden hiç anlamam.tezgah icin mi diyorsun
Je kulp u son sordugum usta onermedi nedense isciligi cok vs dedi ama ben israrla onu istiyorum dumduz bir goruntu bana daha sık geliyorKapicino mutfak dolaplarım çok memnunum renginden çok güzel duruyor ve kulpsuzlar çok hoş
Kulpsuz tercih edebilirsin
siyahi kullananan hic kimse onermiyor sularimiz kirecli bizim herkes kirec lekesi gozkuyor diyorTezgahı da krem ya da siyah tonlarında sevıyorum ama malzemeden hiç anlamam.
Bnm çekmecem j kulp gibiJe kulp u son sordugum usta onermedi nedense isciligi cok vs dedi ama ben israrla onu istiyorum dumduz bir goruntu bana daha sık geliyor
Damladığı yerde iz kalıyorsiyahi kullananan hic kimse onermiyor sularimiz kirecli bizim herkes kirec lekesi gozkuyor diyor
Hah aklımda bulunsun bu bilgi.Damladığı yerde iz kalıyor.
O da Manisa'da oturuyor canım,bizim sular görüp görebileceğin en kireçli şu diyebilirim.Hah aklımda bulunsun bu bilgi.
O zaman kullanmamak lazım. Krem tonları da güzel ama malzeme bilmiyorum hiç.O da Manisa'da oturuyor canım,bizim sular görüp görebileceğin en kireçli şu diyebilirim.
Ben doğal ahşap görüntüsünü çok seviyorum ama malzeme ben de bilmiyorum çokO zaman kullanmamak lazım. Krem tonları da güzel ama malzeme bilmiyorum hiç.
bende ahsap severim ama ahsap da fazla kimyasal kullanamiyor mussun birde zamanla vernik gibi bisey gerekiyormus oyle okudum videolardan izledimBen doğal ahşap görüntüsünü çok seviyorum ama malzeme ben de bilmiyorum çok.
ozelden atabilir misinBnm tezgahım akrilik yanlış bilmiyorsam güzel temizliği kolay leke tutmuyor
Bnm çekmecem j kulp gibi
İşçilik çoktan ziyade her usta yapmak istemiyor çok fiyat biçiyorlar
İstersen özelden foto atarım
Atarımozelden atabilir misin