- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
mayalık yogurdu nerden alabılırım dıye sorucaktım tamYav cok basit hamilesin bebegin icin yemem lazim
Bebegin büyüyünce ek gidaya ilk yogurtla basladim ben asla hazir yogurt verdirmiyor doktorlar.
Hazir yogurdun ici katkı maddesi ve jelatin dolu.
1 lt açık sütü güzelce kaynat sonra ilimaya birak. Serce parmagini icine sok 7 ye kadar say dayanabiliyorsan ilimis demektir.
1 corba kasigi mayalik yogurdu koy karistir battaniyeye sar 8 saat sonra dolaba kaldır. Al sana ev yogurdu.
Acik sütü guvendigin yerden al ilk defa mayalayacagim dersen sana mayalik yogurdunuda verirler.
allah yardımcın olsun ne diyimSorma cok sorun uasayacagiz gibime geldi 32 yasindan sonra baskalarinin pesinden gezemem. Hemen esim sen caninin istedigini yap annem bise demezki diyor. Benimmkendi mutfagim varken neden yukarida yapayim ki. Yapamamda zaten. 2 yila yakin kendi duzenimle yaşıyorum tasindigimiz icin. Simdi geri donmek bana ölüm gibi geliyor
Amin sagol canimallah yardımcın olsun ne diyim
Sana 1 aylık alışverişimi ve haftalık pazarımı yazayım.edit: kimse örnek alısverıs listesını paylasmıyo
kızlar merhaba 8 aylık evliyim hala evımıme toplu mutfak alışverısımı yapamadım. hep bıttıkce alınıyo sankı boyle daha cok para gıdıyo gbı gelıyo biraz da hesaplı olsun istiyorum
tecrubelılerrbenımle aylık ya da haftalık listenızı paylasırmısınız ? şu an oturdum sizin yorumlarınıza göre aylık liste oluşturucam. 3 yetişkiniz evde.
şimdiden cok sağolsun yardımlarınızı beklıyorum
not: haftalık pazara gidiyorum ona da bi el atsanız
yani ay başı eşimle cıkıp peynirinden pirincine etine tavuğuna dolu dolu alışveriş yapıp bütün ay onları yemek sadece arada yogurt ekmek ufak tefek seyler almak ıstıyorum
edit: kimse örnek alısverıs listesını paylasmıyo
kızlar merhaba 8 aylık evliyim hala evımıme toplu mutfak alışverısımı yapamadım. hep bıttıkce alınıyo sankı boyle daha cok para gıdıyo gbı gelıyo biraz da hesaplı olsun istiyorum
tecrubelılerrbenımle aylık ya da haftalık listenızı paylasırmısınız ? şu an oturdum sizin yorumlarınıza göre aylık liste oluşturucam. 3 yetişkiniz evde.
şimdiden cok sağolsun yardımlarınızı beklıyorum
not: haftalık pazara gidiyorum ona da bi el atsanız
yani ay başı eşimle cıkıp peynirinden pirincine etine tavuğuna dolu dolu alışveriş yapıp bütün ay onları yemek sadece arada yogurt ekmek ufak tefek seyler almak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?