Mutfak Aksesuarları

Merhaba Canim Senmi Yaptin Cok Güzeller Nasil Yaptin......

eldivenler çok değişik ve hoşş bayıldım
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu eldivenlerle gelde bulaşık yıka kokoş hanımlar içi ideal :1yes2:

seda tepe mutfak var oraya git hayatım şimdi %35 indirim yapıyolar hesaplı yani...öptm

Pamuk yaaa bende istiyorum o mutfaklardan,ama gerçeğini :)
Çok güzeller,ellerine sağlık.

saol canım elifim benim buarada adaşız haberin olsun çünkü bende elifim....öptm

MERHABA ARKADASIM BUNLAR COK GÜZEL.BANA GÜZEL BANYO DOLAP MODELLERİ LAZIM VARMI ACABA.KOYU KAHVE SİYAHA YAKIN VENGE DENİYO SANIRIM O RENK İSTİYORUM BU YENİ MODEKLLERDEN MOBİLYA GİBİ.VARSA GÖNDEREBİLİRMİSİN COK TESEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.1 SENEDİR DEĞİŞTİRCEM GÜZEL MODEL BULAMADIMDA HALEN ARAMAKTAYIM:1no2: :sm_confused: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Eklentiler

• $k318.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 87
eeeeee ne de olsa hemşom demi ama.....canım yaa bende bir yere mutfak dolabı çizdirdim buraya ekleyip seninle paylaşmak fikrini almak isterdim ama bir türlü yükleyemedim boyutu fazla geldi...neyse canım ellerine sağlık hepsi çok güzel....( önerebileceğin bir adres varsa sevinirim...)

Pamukçuğum gerçekten ikiside harika tasarımlar.Ben 19 yıldır kiralarda gezen biri olarak bana çok hoş geldi hayallerimi süsleyen mutfaklar.Ama İnşaallah seneye kendi evime taşınacağım o zaman sizlerden bir çok konuda yardım isteyeceğim.sevgilerimle

pamuk26 sendemi eskişehirlisin canım benim görüşelim en kısa zamanda öpüyorum seni kocaman canım benim..............

inşallah nesehabe kendi evine çıkarsında bende sana dekorasyon konusundada yardım ederim canım benim seve seve yaparım yani merak etme canım öptm kocaman görüşürüz.................

Canım hayır ben Kayseriliyim.Ama kısmet tabi kimbilir karşılaşma ve tanışma fırsatımız da olabilir.Kendine çok iyi bak selam ve sevgilerimle.

Pamukcum bayağı ilerletmişsin tasarımlarını ,eline sağlık çok hoş görünüyorlar.

çok hoş mutfaklar ellerine sağlık pamukelf bi kadın çok önemli mutfak bence inşallah benimde böyle bi mutfağım olur bayıldım hiç çıkası gelmez insanın öyle bi mutfaktan mutfağı seviyorum bide böyle olsa süper valla

canım benim inşallah seninde böyle bir mutfağın olur çooook mutlu olursun..................

aynı şehirdeyiz kim bilir belki sana ihtiyacım olur birgün bu konuda şimdillik uzak görünüyor ama belli de olmaz :1yes2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…