Mutfak Aksesuarları

pamukuum bu mutfaklardan bende istiyorum .ilki tam benim istediğim şekilde dizayn edilmiş. ellerine sağlık canımcım. değiş tokuş yapalımmı sen bana mutfak ver bende giysi:)

pamukuum bu mutfaklardan bende istiyorum .ilki tam benim istediğim şekilde dizayn edilmiş. ellerine sağlık canımcım. değiş tokuş yapalımmı sen bana mutfak ver bende giysi:)

petum bana uyar tatlım :))))))))))))))))))) öptm seni canım beğendiğine sevindim canım umarım bir gün senin içinde bi mutfak çizerim.......

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

saolun arkadaşlar beğendiğinize sevindim hepinizi öptm kocaman..................

Pamukcum yenilerini görmemiştim emeğine sağlık .Uğraştığına değmiş.

eşimle mutfak modelleri arıyorduk.bunları görünce çok beğendik .yenilemek istiyoruz

.bunlardan biri olucak inan.ellerine sağlık başarılar diliyoruz.
hemen değil ama yaptırınca sana yollarım fotoğrafını.

pamukum bunlar super ya ılerde kendı evım olursa mutfak ve dığer şeylerı sana cızdırıcem :KK70:

eşimle mutfak modelleri arıyorduk.bunları görünce çok beğendik .yenilemek istiyoruz

.bunlardan biri olucak inan.ellerine sağlık başarılar diliyoruz.
hemen değil ama yaptırınca sana yollarım fotoğrafını.

canım benim beğendiğine çok sevindim iyi dileklerin için teşekkürler yeni mutfağın fotoğrafını sabırsızlıkla beklicem öptm......................

pamukum bunlar super ya ılerde kendı evım olursa mutfak ve dığer şeylerı sana cızdırıcem :KK70:

canım ebrum senin mutfağını seve seve çizerim canım beğendiğin için teşekkürler öpm canım benim................

pamukcuğum mutfak modellerini çok beğendim.ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş.ilerdede benimde ihtiyaçım olacak o zaman modellerinden faydalanmak ve bana kullanımı hakkında fikir vermeni çok isterim.iyi çalışmalar

Kızlar hepside süper modeller Allah herkese böyle güzel mutfaklar kısmet etsin içinde banada.Teşekkürler

pamukcuğum mutfak modellerini çok beğendim.ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş.ilerdede benimde ihtiyaçım olacak o zaman modellerinden faydalanmak ve bana kullanımı hakkında fikir vermeni çok isterim.iyi çalışmalar

tabiki handecim sana yardımcı olmak isterim öptm.................ayrıca beğendiğine çok sevindim...............

:1yes2: Pamugumm bende mutfak yapicam bu bir ay icinde insallah..ben kirmizilari begendim bizde kaba taslak bisi hazirladik olculere gore, senin kirmizi modellere yakin..Ben dolap kapaklarinida kirmizi istiyorum ama bikarim diye korkuyorum (mutfak olacak yer cok aydinlik cunki koyu renkte goturur)
birde parlak olucak temizligine kendime guvenirsem tabii... (iki cocukla... simdilik tabii...:)))):1yes2:

cok guzellermis ama ellerine saglik BASARILAR DILERIMMMM

X