Mutfak Aksesuarları

umarım hoşunuza gider canlarım benim öptm hepinizi............

Eklentiler

• $668006S00020@001_20b.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 187
  • $668006S00024@001_24b.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 197
canım ellerine sağlık ikiside harika ama ikinciyi daha çok beğendim sen artık çıraklıktan çıkıp usta olmuşsun,kutlarım .Link Silinmiştir.

sevgili pamukelf,mutfaklar güzel olmuş ama naçizane bi eleştirim,önerim olacak.köşe ve birleşim noktalarını biraz daha iyi çözmeni tavsiye ederim.kapaklar açıldığında birbirine temasını engellemen tercih edilir.aynı anda hem çekmeceleri hem kapaklı dolabi açabilmek gerekir.

ikinizede çok teşekkür ederim kronickciğim tavsiyen için teşekkürler daha dikkatli olmaya çalışıcam çoooooooooooook teşekkür ederim hatamı gördüm sayande öptm kocaman........

lereeeeeeeeenim saol canım evet resimdeki benim ama sen dahada tatlısın benden seni çoooook seviyorum kocaman öptm canım...........

senin bu kırmızı mutfak çok güzel olmuş azcık daha koyu rengini ben hep düşünmüştüm evin tadilatına başlayacağız banada fikir vermiş oldu eline sağlık devamıda gelsin. şömine modelleri falan ii olur. he birde varsa yemek masası çizsene...

pamukelf ben sana bizim mutfağın boyutlarını versem bana kırmızı gibi çizermisin?

kırmızıyı cok begendimm evlenirkenn mutfak dolaplarını yaptırıcam zaman sana sorcam kısss

Canım benim bende seni çok seviyorum ,duygularımız karşılıklı.

pamukcum bende beyazın cızımını begendım ellerıne emegıne saglık

canım ver bi bakayım oooo1978 ancak baca ve tesisat girişini görmem lazım
yani gelip benim ölçü almam lazım hayatım ya ama sen yinede bi yolla ölçüleri öptm

youngcum sor hayatım herzaman yardımcı olmaya çalışırım........

Evet arkadaşlar aşağıda benim mutfağın kaba taslak çizimi var. Yakın zamandada 3 boyutlusunu görceniz....:cool3:

tamam canım aldım evyeyi köşeye koyucam haberin olsun

müşteri istedi bende yaptım bakalım sizinde hoşunuza gidecekmi.........

hayatım bunu daha öncede göndermiştin.yanlış yollamış olmayasın diye söölüyorum...e madem yolladın eleştirmeden olmaz dimii:biggrin:

genel proporsiyon iyi uygulanmış...dağınık bi görüntü yok.yalnızca lavabonun altındaki kapakların kulplarını yanındakiyle aynı hizaya getirisen daha hoş olur...
veya diğer kulpları bu kulpun hizasına indir bence...davlumbazın yanında minik raflar düşünebilirsin baharat vs...için...ayrıca ben buzdolabını göremedim bu mutfakta...bir de lavabonun üstü niya açık?iki dolap çok bağımsız durmuş birbirinden...kapak olmalı bnece.hem hijyen hem bütünlük açısından...
lavabonun altındaki kapaklar varya sağdaki.onları çekmeceye dönüştürebilirdin.şimdiki mutfaklarda tencereler için geniş çekmeceler talep görüyorya...soldaki çekmeceyide kapak olarak düşünürdün...

dediğim gibi bunlar yalnızca öneri.eline ve emeğine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…