Mutfak Aksesuarları

canım kronickcim
doğru önceden yollamıştım ama ölçüler değişti daha yeni hazırladım yolladım saol yinede haklısın canım doğru söylemişsin senin düşündüklerini bende düşündüm ama müşteriye anlatamıyonki nede olsa müşteri velinimetimiz saol yinede canım benim öptüm

evet müşteriye bi yere kadar müdahale edebiliyosun...:razz:

ay zor canım ya insanlarla uğraşmak bence güzel bi mutfak değil ama beğendi işte neyapacan.....

Pamukcum eline sağlık ama bu sefer kronicke katılıyorum. müşteri haklıdır ama bunları söyle belki düşünememiş olabilir.

hayatım hemen bunuda eleştireyim:wink: bi kere kulpların bazılarını unutmuşsun galiba.davlumbazın altındaki kapakların hiçbirinde kulp yok.
ikincisi lavaboyu hiç bir zaman tamamen bir yere dayama.20-30 cmde olsa bi mesafe bırak dolapla arasında
deterjan falan koyulabilir en kötü ihtimalle...(bkz. sağ taraf)
sol köşede aynı anda öekmeceyi ve dolabı kullanamazsın.köşe noktayı biraz daha düşün bence...
birde üst dolapların sayısı az gibi yine...bi tarafta dolap olduğu için diğer taraftaki boşluk eksik kalmış hissi yaratıyor...(bence tabii)
çalışmalarında başarılar diler,önerilerime kibar bir dille cevap verdiğin için teşekkür ederim....

canım bakalım beğenicekmisin evye dolabını köşeye koyamadım çünkü çok büyük ve çalışma alanı bırakmıyo sana sen yinede bi yolla projeni eklentisiyle birlikte bi bakayım bunlarada bak senin için fikir olur stor dolaplı olan senin projeye daha uygun fikir oldun hayatım öptm

Eklentiler

• $668006S00004@001_04d.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 269
  • $668006S00012@001_12a.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 238
Ay ikiside süper olmuş pamukelf . Karar veremedim. Storlu daha uygun dediğin gibi. diğerininde renk tonu, köşe bağlantısı ve kulpları falan hoşuma gitti. İkisinden kombine yapsak ne bilim ben yahu iyice kafam karıştı. Çok teşekkürler eline sağlık çok çok güzel olmuşlar. Bizimkine gösterem bakam o hangisini beğenecek. Hahayt bayıldım ben yahu.....

canımk kulpları istediğin gibi olur
sen üşünürsen gerçekten
sizin orda tepe mutfak varsa git bi ölçüye gelsinler mutfağına uygun bişey tasarlarlar şimdi ben tam olarak bilmediğim için ölçünü ancak sana fikir olsun diye bişeyler yaptım canım benim beğendiğine sevindim tatlım öptm.........

canım çizimlerin bi harika, kardeşimde ev yaptırıyor mutfağına senin çizimlerinden gösterdim, en azından fikir edinmiş olduk teşekkürler.....Devamını bekliyoruz.

bencede harika çok beğendim canımm
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

pamukcum çok güzeller.ben ikincisini özellikle çok beyendim.ne güzel yaa becerikli kızsın maşallah

pamukçum tam da mutfağımdan muzdarip olduğum bir zaman.2. mutfağa bayıldım,hayallerimi süsleyecek.ev sahibinden de mutfağı değiştirmemizi istemediği için nefret ediyorum belirteyim

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

süperler yaa kabiliyet konuşuyo kısım.bizde kabiliyet düşmanıyız kös kös oturalım sadee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…