Mutfak Aksesuarları

Mutfak dolabımın kırmızı olmasını istiyordum ama nişanlım karşı çıktı
Tabi bende senin çizimleri gösterdim.
Sonuç:İkna oldu.
Çooooook teşekkürler.Emeğine sağlık canım.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

ellerine saglık çok güzeş olmuş keşke denizlide olsaydın

1 numara yada 4 numara tam benim favorim.Allahim biran önce su evin ciksada bende istedigim gibi bir mutfaga kavussam

Çok güzel banyo içinde değişik tasarımların varmı? Varsa paylaşırmısın bizimle?

Çok güzeller.Ellerine sağlık.
Bu hafta sonu mutfak için ölçü almaya gelecekler.Ne yazık ki benim mutfağım çok küçük bu modeller olmuyor.Senin daha önce çizdiğin kırmızı bir mutfak modeli vardı onu yaptırmak istedim ama ölçüden dolayı olmuyor.

hepsi çok güzel benim favorim açık renkli olanlar böle geniş mutfağın olcak hiç çıkmıcan valla ohhhh

Merhabalar. Siteye bugün üye oldum ve ilgi alanım bir konuyu görünce yazmadan edemedim. Gerçi konu kapanalı epey olmuş ama ben yine de yazayım. Öncelikle pamukun ellerine sağlık. Biz de dekorasyon işleri yapıyoruz. Benim de projelerim Link Silinmiştir. adresinde bulunuyor. Sitenin tasarımını da ben yaptım. Sitede yaptığımız mutfaklar, koltuklar ve diğer mobilyalar da var. İnceleyip yorum yaparsanız sevinirim. Bu arada İzmir ve çevresinde dekorasyona ihtiyacı olan kişilere yardım etmekten mutluluk duyarım.

Merhabalar. Çizdiğim proje mutfak ve banyolardan bir kaçını eklemek istedim ben de. Umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• $0.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 135
  • $3.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 124
  • $7.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 119
  • $12.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 112
  • $15.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…