mutfağımı yapışkanlı folyo ile yeniledim

harika olmuş,yeni yaptırılmış dolap gibi,emeklerinize sağlık,bende yapıcam karar verdim,bu dolaplara kaç metre gitti ,kaç rulo aldmıştınız acaba?

işte bunu bilmiyorum.ilk yapıştırdığımda olmayanları çıkarmıştım bir iz yoktu.yıllarca durunca nasıl olur, artık bu renkten sıkılıp değiştirmek istediğimde öğrenicem onu..

harika olmuş,yeni yaptırılmış dolap gibi,emeklerinize sağlık,bende yapıcam karar verdim,bu dolaplara kaç metre gitti ,kaç rulo aldmıştınız acaba?

bir ruloda 2 metre var.4 rulo ya yakın kullandım.hatta fazla aldım ilerde birşey olurda değiştirmem gereken yerleri olabilir diye çünkü aynı rengi bulamama gibi bir sorun olabilir.fakat 3 sene oldu bir sorunla karşılaşmadım yedek rulolarım öylece duruyor.birde eni 45 cm lik olanlar var 90 cm lik olanlar var.geniş olanından aldım.bir kapakta kağıt nerede bittiyse hemen yanındaki kapakta kağıdın aynı yerinden devam ettim ki şekillerdeki bütünlük bozulmasın anlatabildimmi.dolabını baştan sona ölç kaç metreyse ona göre alırsın

tek kelimeyle bayıldımmm :)) bende yapmak istiyorum becerebilirsekkk

bence de yapın çok hoş ve değişiklik oluyor.ben lojmanda oturduğum için tv sehpası ile ortadaki sehpa ayrı renklerdeydi (eşyalıy dı ev) onları da bir güzel aynı renge kaplamıştım.çok güzel olmuştu

tek kelimeyle bayıldımmm :)) bende yapmak istiyorum becerebilirsekkk

özel mesaj hakkım daha yokmuş.nasıl yapıştırıldığına dair internetten videolar izleyebilirsin.yapışkanlı folyonun içinden plastik sert bir parça çıkmıştı onunla düzelterek hava kabarcıklarını bastırarak ileriye doğru iterek yapıştırıyorsun.küçük bişeyler kaplayarak denemeler yapabilirsin

bende fayanslarımı kapladım epey dikkat istiyor kırışık oluyor yoksa.. eline sağlık çok düzgün olmuş kapakları değiştirmiş gibi, hiç belli olmuyor yapıştırma olduğu..

vaaav siz demeseniz kimse anlamaz herhalde yeni dolap yaptırmışsınız gibi duruyor çünkü , ellerinize sağlık güle güle kullanın

vaaav siz demeseniz kimse anlamaz herhalde yeni dolap yaptırmışsınız gibi duruyor çünkü , ellerinize sağlık güle güle kullanın

gerçekten anlamıyorlar.mutfak tezgahını değiştirmek için gelen usta bir kapağa zarar vermişti.ben sorun değil yapıştırmasını değiştiririm deyince çok şaşırmıştı.hatta ondan sonra inceledi siz söylemeseniz kesinlikle anlamazdım dedi.

çok güzel olmuş güle güle kullanın

bizde eşimle kızımın gardrobunun kapağını kapladık ama çok kolay oldu
fısfıslı bi şişeye su doldurduk hem kağıdı hem yapıştıracağımız alanı su ile ıslattık istediğiniz gibi yapıştıramadığınızda çıkarması kolay oluyor en son istediğiniz gibi olduğunda sert bir kart ile içindeki suyu boşaltarak yapıştırdık tavsiye ederim çok kolay oluyor

Çok şık canım güle güle oturun açık renk uyumu çok daha güzel

Gerçekten çok güzel olmuş inanması çok zor :)

çok güzel olmuş. bende burada görüp tezgahıma yaptım. ahşap tezgahın üzeri mermer gibi duruyor. mutfağımın havası degıstı. dolaplarımda iyi ama insan değişiklik istiyor. sanırım dolaplarımada bi el atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…