mutfağımı yapışkanlı folyo ile yeniledim

eylul06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
30
0
96
Kocaeli
isteyenlere fikir olur diye ekliyorum.lojmanda oturuyorum.mutfağa bir el atayım dedim işte sonuç..eski hali ve yeni halini eklemeye çalışacağım.

Aydınlık,ışıl ışıl olmuş
Elinize sağlık..

aydınlık ve ferah bir ortam olmuş güle güle kullanın bayılıyorum bu kadınlara ne kadar yaratıcı fikirler varsa kadınlardan cıkıyor

Çok güzel olmuş eline sağlık.güle güle kullan fakat nasıl yaptığından da bahsetsen biraz..

Son düzenleme:
yapı marketlerde satılan yapışkanlı folyolardan aldım.her renk ve deseni var.arkasından bir katını ayırıyorsunuz ve yapıştırıyorsunuz.düzgün olması ve altında hava kabarcığı kalmaması için biraz gayret sarfetmeniz gerekiyor.

İşte düzgün olması çok önemli.Sen beceriklisin demek ki bu konuda :) Ben de gardrobum için düşünmüştüm ama biraz desenli filan yapamam herhalde.Bayağı maharet istiyor

İşte düzgün olması çok önemli.Sen beceriklisin demek ki bu konuda :) Ben de gardrobum için düşünmüştüm ama biraz desenli filan yapamam herhalde.Bayağı maharet istiyor

evet biraz uğraştırıcı.küçük bir yerde deneyip tecrübe kazanmak iyi olur.hatta bazen olmuyor sinirlenip o kağıdı buruşturup atıp yeni baştan başlayabiliyorsun

Çok güzel olmuş güle güle kullanın
Yapması zor ve marifet istiyor
Kuzenimin mutfagını yapmıştık ama seninki kadar güzel olmadı
Düzgün yapıştırmak zor valla.

Elinize sağlık bayıldım resmen.ben de bizim mutfak dolaplarını boyamayı düşünüyodum bu çok güzel bir fikir oldu benim için ben de böyle bir şey yapmayı düşündüm şimdi.ama size birkaç sorum olcaktı.silerken üstlerini falan yırtılıyor mu yani dayanklı mı bu folyolar hani normal folyolar hemen yırtılıyor ya o nedenle soruyorum.bir de bunları çıkartınca izi kalıyor mu folyoların:44:

Gerçekten çok fark ediyor... Çok güzel olmuş..
Zaten önceki hali bekar evi gibiymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…