Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa banada güzel bir fikir verdin aslında :)) ayakkabılığım var venge renginde onu beyaz alsaydım keşke diyordum bende onu kaplıycam :) lavabomun üstündeki dolabıda katlamayı düşünüyorum yaparsam koyarım resimlerini.. peki bu kağıtları çıkarmak istediğimizde nasıl olurki eski haline geri gelirmi bilgin varmı ??
harika olmuş,yeni yaptırılmış dolap gibi,emeklerinize sağlık,bende yapıcam karar verdim,bu dolaplara kaç metre gitti ,kaç rulo aldmıştınız acaba?
tek kelimeyle bayıldımmm :)) bende yapmak istiyorum becerebilirsekkk![]()
tek kelimeyle bayıldımmm :)) bende yapmak istiyorum becerebilirsekkk![]()
teşekkür ederim.gerçekten zor fakat emeğine değiyor.şimdi karşısına geçip ben bunu nasıl yaptım diyorum.normalde çok sabırsız bir insanım![]()
yapı marketlerde satılan yapışkanlı folyolardan aldım.her renk ve deseni var.arkasından bir katını ayırıyorsunuz ve yapıştırıyorsunuz.düzgün olması ve altında hava kabarcığı kalmaması için biraz gayret sarfetmeniz gerekiyor.
vaaav siz demeseniz kimse anlamaz herhalde yeni dolap yaptırmışsınız gibi duruyor çünkü, ellerinize sağlık güle güle kullanın