Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapınca eklersen çok sevinirim
buyur elbette canım , iftar sofrası olduğu için yemek yemeden önce sıcak sıcakken çekemedim resimleri , doyup öyle çekebildim ,o yüzden kaşar peyniri içi açık olarak çektiğim resimde erimiş görünmüyor , ama inanın tadı müthiştii, çok teşekkür ederim GzdBky :) birde ben domates sosu hayranıyımdır , kekik aşığım aynı zamanda , kekikli bir domates sosu da yapınca yanına , tadı nefistiii
Eki Görüntüle 768082 Eki Görüntüle 768083 Eki Görüntüle 768084
Ellerine saglık olsada yesem yine :):)
Cok guzel bir lezzet gercekten :)
icine salam koyanlarda varmış yada maydanoz falan çesitlendirilebilir yani :)
Sende bendensin ya bende kekikli domates sosuna bayılırım damak zevkimiz benziyor sanırım :)
ay inan ki bugün yaparken dedim ki kendi kendime , bi dahakine içine salam yada sosis koyacağım
harika ya , burayı gören herkese tavsiye ediyorumm
demek ki benziyor canım evet :) , ben her canım o sosu çektiğinde makarna sosu olarak yapardım ve madem ki hem kekikli domates sosu seviyorsun hemde patates köftelerini , hadi buyur atla gel , daha var bendeeeee
uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı ve şuan bu tarifi yapıyorum :)İRMİKLİ LOKUM
3 su bardağı süt
7 yemek kaşığı irmik
7 yemek kaşığı toz şeker
yarım falım sakız
piştikten sonra içine eklemek için 1 paket toz kremşanti
üzeri için:
hindistan cevizi
çekilmiş fıstık yada fındık
ceviz yada fındık içi
yapılışı:
irmik, toz şeker, küçük küçük parçaladığımız sakız ve süt tencereye alınır
koyulaşana kadar karıştırılır
koyulaşıp göz göz olduğunda 1-2 dk daha karıştırılıp kapatılır
ılınınca içine kremşanti eklenip kaşıkla karıştırılır yada tel çırpıcıyla hafif çırpılır
soğumaya bırakılır
soğuduktan sonra elimiz ıslatılarak ceviz büyüklüğünde parçalar alınır yuvarlanır hindistan cevizine yada çekilmiş fıstığa bulanur
ortalarına fınfık konur
isteyen ceviz yada bademde koyabilir
henüz tadına bakamadım
inşallah güzel olmuştur
muhallebiden yapılan lokumları falan hiç svmem ben
hamur gibi gelir bana
bunu beğenirim umarım
internette herkes bayıla bayıla anlatmış
akşama yorumumu eklerim
Eki Görüntüle 766199
uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı ve şuan bu tarifi yapıyorum :)
kızlar merhaba buralarda yeniyim henüz:) topiğinizi çok beğendim,sahura yumuşacık poğaçalar yapim diyorum var mı bildiğiniz kolay bir tarif :)
aniden karar verdim evde kalmamaş ceviz yada fındık içi.ben sadece hindistan cevizli olan tipinde yapıyorum şuan soğuyo sonra yicem sahura doğru çok canım çekti
Merhaba
Mutfağımda bugün çok şey vardı ama sadece böreğin resmini çekebildim
Bi arkadaş aşama aşama rica etmişti diye
Burda da paylaşayım
PATATESLİ MİLFÖY ( Biz çalışan kadınlar için pratik bir ara sıcak )
Eki Görüntüle 768169
Eki Görüntüle 768170
Eki Görüntüle 768171
Eki Görüntüle 768172
Eki Görüntüle 768173
Tüm milföy hamurlarına bu şekli verdikten sonra yumurta sürüp fırına atıyoruz
Isıtılmış fırında 15 dakika gibi kısa bir sürede pişiyor
Eki Görüntüle 768174
Afiyet olsun
ellerine sağlıık, bayılırım milföy'ee
buyur elbette canım , iftar sofrası olduğu için yemek yemeden önce sıcak sıcakken çekemedim resimleri , doyup öyle çekebildim ,o yüzden kaşar peyniri içi açık olarak çektiğim resimde erimiş görünmüyor , ama inanın tadı müthiştii, çok teşekkür ederim GzdBky :) birde ben domates sosu hayranıyımdır , kekik aşığım aynı zamanda , kekikli bir domates sosu da yapınca yanına , tadı nefistiii
Eki Görüntüle 768082 Eki Görüntüle 768083 Eki Görüntüle 768084
Bende çok seviyorum ama bu şekilde mini olunca yemesi daha kolay oluyor
1 paketin yarısı ile 20 adet çıkıyor
Afiyet olsun şimdiden deneyeceklere
sen gelirsin de ben yapmam mı hiiiiççççok güzel görünüyor.. ee bi gün biz de yeriz artık bunlardan valla canım çekti karnım tok olsa bile :) :)
sen gelirsin de ben yapmam mı hiiiiççç