Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem bugün bamya pişirdi yanına pilav yaparım bende. Belkı corba da yaparız bellı deıl o :)
selam kızlar
nasılsınız bakalım
bu akşam yemekte neler var
ben bugün pek birşey yapamıcam
migrenim tuttu beynim zonkluyor
dün yaptığım türlüm var ilk defa yaptım çokta güzel olmuştu neyseki
yine dünden kalan mantar sote var az birşey
birde pilav yapayım diyorum salatada yaparım yeter gider
sen başımın tacısın canım ablammmmm
ben o baklavalara bittim bittim bitttttttttiiiiiiimmmmmmmmm
Kızlaaar sarımsaklı koftem:)
Eki Görüntüle 762362
Tarıfım elossanın fellah koftesyle hemen hemen aynı Detaylı tarıf ısteyen olursa yazarım
Benden bugun tik yok kizlar. Cok kottuyum tansiyonum dustu. Vertigo var bende
ayaga kalkinca heryer donuyor gozlerim karariyor. Senede birkac kez olur boyle yemek yapamadim. Esim aparatif yapti biseyler kofte vardi buzlukta onu kizartti. Kahvalti gibi yiyecez artik. Allah kimseye hastalik vermesin. Saglik gittimi hic biseyin tadi yok sukur yinede beterinden saklasin rabbim
Annemde de vertıgo var , cok gecmıs olsun cnm. cdden saglıgımızın kıymetnı bılmemz lazımm
Kızlar ırmık helvası yaptım smdı ilk yapısım yarı olculerle yaptım burdakı arkadasn verdgı tarıfle yaptm ,
Eki Görüntüle 763273
güzel görünüyor canım eline sağlık..çok severim irmik helvasını...canım çekti..o tabağı bana yollasana :)
çok güzel görünüyor çokta basit ellerine sağlık
yalnız hamburger ekmeklerinin arası kesik olmuyor my
parçalamadan üzerinemi koyuyoruz malzemeleri
öylede kalın olmuyor mu:26:
Kimse resim eklemiyor artık.Yemek yapılmıyor mu yoksa:)
Ben ekleyeyim resimlerimi.
Tavuklu,yoğurtlu,sarımsaklı çorbamız.
Bu adra usulu mahlube:) Tavuk etiyle yaptım.
Bu da ramazan pidesi.
çok leziz görünüyorlar canım ellerine sağlık..ramazan pidesinin tarifini yazarmısın...eşim çok sever evde yapılan ekmeği...
Teşekkür ederim.Ramazan pidesi aynı geçen verdiğim simit tarifi gibi aslında.
5 bardak un
1 paket Dr.Oetker tek kullanımlık maya (Suyla karıştırmaya gerek yok)
1 çorba kaşığ tuz (Çok dolu değil)
1 çay kaşığı şeker
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Çörekotu,susam
Tüm malzemeler karıştırılıp ılık suyla yoğruluyor.Üzeri örtülü iki saate yakın mayalanıyor.Sonra tepsiye alınıp elimiz sıvıyağa batırılıp hamur yayılıyor.Sonra elle dilimlere ayrılıyor.Bir yumurta hafif sulandırılıp üzerine yayılıyor.Çörekotu ve susam serpilip pişiriliyor.Sıcakken üzerine kapak kapatılıyor.
Tepside göründüğü kadar çıktı işte.Fazla olmuyor ama istersen dört bardak da koyabilirsin.sağol canım deneyecem en kısa zamanda inşallah...5 su bardağı un çok değilmi...kaç tane çıkıyor bu pideden..