Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben krep bohcayı yaptm yedık ama bıraz agır oldu .. Ben kıymalı harcı salcalı baharatlı hazırladm. az sora fotosunu koyarım. Krep yapmanın puf noktaları var mı acaba :S bazısı kırılır gibi oldu
sen hıc buyuk sözu dınlemez mısın?
sana agır oluyor demiştim....içinde ki harcla değil kreple alakalı bır durum...nevreste sanırım bır krep tarıfı vermıs yapan olmus memnun kalmıslar.....bulabılırsen bır bak......
Şekerparelerin tarifini yazar msn cnm
Geçmiş olsun canım
Duzelir inşallah aranız
Olur öyle vakalar bizde bi bakmışın kedi köpek bi bakmışın can ciger hehe :):)
Unutma buraları bidaha :)
Fotografta ekle tarifleriyle olur mu aus abla ilk sayfaya ekliyor artk :)
Akşam iftar yemeğinde soframızda olanlar.
Lahana çorbamız.
Karnıyarık
Annemin sahur için yaptığı su böreği.
nefis görünüyolar ellerinize sağlık
lahana çorbası kara lahana dimi
çok severimm
Teşekkür ederim.Evet kara lahana canım.
Aa ben de Samsun'luyum.:119:Ne güzel hemşeri çıktık.Tazesi de bol burada ama annem dondurucuya da atar.Çünkü haftada bir yemezse krize girer.nerelisin canım karadenizmi
bende samsunluyum ama kayseride yaşıyorum
kara lahanayı dondurucuya atıyorum canım isteyince yapıyorum sarmasını,çorbasını
ama tazesinin yerini tutmuyor
Aa ben de Samsun'luyum.:119:Ne güzel hemşeri çıktık.Tazesi de bol burada ama annem dondurucuya da atar.Çünkü haftada bir yemezse krize girer.
Ben de memnun oldum.çok sevindim canım...memnun oldum
vet ya kara lahana olmazsa olmaz bi başka tadı var
Aa ben de Samsun'luyum.:119:Ne güzel hemşeri çıktık.Tazesi de bol burada ama annem dondurucuya da atar.Çünkü haftada bir yemezse krize girer.
Ah ah bende çok severim kara lahanayı
bende giresunluyum ama istanbulda yaşıyoruz
yılda bi kere köyden yollasalar diye bekliyoruz bizde
Hemşeri sayılırız.Karadeniz'lisin sonuçta:)İstanbulda yok mu yahu lahana.Oradaki Karadenizliler yemeden duramaz bunu.Olmadı balkonda yetiştirirler.Pazarda bulunur diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum acaba?Ah ah bende çok severim kara lahanayı
bende giresunluyum ama istanbulda yaşıyoruz
yılda bi kere köyden yollasalar diye bekliyoruz bizde