- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Tabiki benimkini.Bak pişman olmazsın.hımm buda hoş bi tarif...ayy hangisini denesem acaba :)
teşekkür ederim yazdığın için canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki benimkini.Bak pişman olmazsın.hımm buda hoş bi tarif...ayy hangisini denesem acaba :)
Tabiki benimkini.Bak pişman olmazsın.
bugün ne pişecek inşallah mutfaklarda bakalım :)
ben henüz karar vermiş değilim...dünden kalan yayla çorbam var...ne yapsam acaba, akıl verin hatunlarrrrr.......
evet ausum sanırım acıka denilenden...marketlerde falan kahvaltılık sos diye satılanlardan...deneyeyim bakayım...nasıl olcak..teşekkür ederim cnm bu arada tava böreği süper görünüyor...
bende sigara böreği kızarttım gece, gözde de kızarttı sanırım...bu ramazan içimiz dışımız börek olacak :)
bir dilim de bana borcun olsun
teşekkür ederim canım, anlaşılan hepsi birbirine benziyor...asıl nokta baharat demekki..deneyecem inşallah..
ben geçen bim de gördüm gözdem, ama cesaret edip almadım..markası pek tanınan bişey değildi..tat falan olsa alırdım kesin...malum bildiğimiz marka...güvenilir...ama artık yokmu??
teşekkürler canım evet buna benziyor...
hımm buda hoş bi tarif...ayy hangisini denesem acaba :)
pişmiştir canım hiç üzülme, zaten galeta unu çabuk pişer, birde normal un gibi yoğun olmadığından içide pişmiştir üzülme...
iftarda resim ekle de içimiz açılsın :) afiyet olsun..
bu arada teyzenler gelicekti dimi? telaş sarmıştır seni :) ne pişireceksin...
valla paylaştım heralde canım epey oldu onu yapalı unuttum paylaşıp paylaşmadığımı...
ama defterime bakayım da senin için eklerim...
pazartesi markete gidecem canım, biraz fazlaca alayım salçayı yapacam inşallah..
eklerim burayada...reklamını yapayım senin dimi :)
Sırayla bakmaya basladımda goremeynce sordum cnm :) Tarıfınıde verırsen sevnrm cnm
defterim komşumda canım peynirli kek yapacakmış sahura onda kaldı defterim...getirince hemen eklerim..çok hoş bi tatlı gerçekten...okadar basit ki, malzemesi de yok denecek kadar az...mini mini çok şirin bi tatlı..tek lokmalık bişey :) herkes beğeniyor inşallah sende beğenirsin..
Tarıfnı vernce denerm cnm emınım guzel olcagına ..
evet ausum sanırım acıka denilenden...marketlerde falan kahvaltılık sos diye satılanlardan...deneyeyim bakayım...nasıl olcak..teşekkür ederim cnm bu arada tava böreği süper görünüyor...
bende sigara böreği kızarttım gece, gözde de kızarttı sanırım...bu ramazan içimiz dışımız börek olacak :)
bir dilim de bana borcun olsun
teşekkür ederim canım, anlaşılan hepsi birbirine benziyor...asıl nokta baharat demekki..deneyecem inşallah..
ben geçen bim de gördüm gözdem, ama cesaret edip almadım..markası pek tanınan bişey değildi..tat falan olsa alırdım kesin...malum bildiğimiz marka...güvenilir...ama artık yokmu??
teşekkürler canım evet buna benziyor...
hımm buda hoş bi tarif...ayy hangisini denesem acaba :)
pişmiştir canım hiç üzülme, zaten galeta unu çabuk pişer, birde normal un gibi yoğun olmadığından içide pişmiştir üzülme...
iftarda resim ekle de içimiz açılsın :) afiyet olsun..
bu arada teyzenler gelicekti dimi? telaş sarmıştır seni :) ne pişireceksin...
valla paylaştım heralde canım epey oldu onu yapalı unuttum paylaşıp paylaşmadığımı...
ama defterime bakayım da senin için eklerim...
kızlar bana bi menü aklı verin hadi
dünden yayla çorbam var...semizotu salatası yapıcam yanına..tatlım da var ama yardımcı bi yemek bulamadım...bulgur pilavını yeni yedik..pirinci de eşim sevmiyor..makarnayı da dün oğluma pişirdim onuda yedik :) üff başka bişey gelmiyo aklıma...
ne yapsam karar veremiyorum çorbanın yanına..:26:
ivedilikle önerilerinizi beklemekteyim
defterim komşumda canım peynirli kek yapacakmış sahura onda kaldı defterim...getirince hemen eklerim..çok hoş bi tatlı gerçekten...okadar basit ki, malzemesi de yok denecek kadar az...mini mini çok şirin bi tatlı..tek lokmalık bişey :) herkes beğeniyor inşallah sende beğenirsin..
​Tat ürünleri satılıyor canım bütün marketlerde.
bahsettiğim sos şuydu galiba
inceleyemediğimden tam anlamıyorum ama içinde biber parçaları varsa o dur
bulabilen varsa denesin bence
ben bulamıyorum:26:
Eki Görüntüle 754587
yaa ben sanki patates mantısı gormustum kzlar smdı bulamıyorum (( Sayfasını bulursanız
soylermsnz