Evet evet biraz da yeni başlayanlara fikir olur burada paylaşılanlar . Ben özellikle hangi yemek yanında ne yaptık konusuna önem veriyorum .
Evde dünden kalma biber dolmam varsa mesela , yanına ne yapsam fikri düşündürmesin beni.
Bakayım nevreste geçen hafta dolmanın yanına ne yapmıştı diye
Evet bu fikir güzel canımBen de çok düşünüyorum bazen ne yapsam ne olur:44:
ohh ooohh maşallah topik açılmışta benim haberim yok
bu ara ben mutfağa giremiyorum malesef yemekleri annem yapıyor
ama bende fırsat buldukça eklerim
tavklu maklube yaptımm
tavklu maklube yaptımm
geyik topiğinde aus duyurdu canım ama aöf sayfasına afiş asmamış sanırım
bende diyorum gözde gelecekti annesi çalışıyor yemekleri gözde yapıyor diye aklımda kalmış....hımmm demekki anneciğin hazırlayınca yemekleri sen tembellik ediyon anlaşıldı
geyiğe girmiyordum bayadır rast gelmedim kaç kere baktım açılacak açılacak dendi durdu gelemedi bir türlü topik
en sonunda ben bıraktım bakmayı siz açmışsınız
annem çalışıyordu canım yemekleri ben yapıyordum ama annem 1 aydır evde işten çıktı o yüzden yan gel yat yapıyorum
ama bugün uzun zamandan sonra sizler için mtfağa girdim
annem diyo hayırdır canın mı sıkıldı
irmik helvasıyla mercimek çorbası yaptım
helvaya bayıldım çok basit çokta güzel oldu dinlenmek üzere mutfakta bıraktım kendilerini
ekleyeceğim fotolarıda
oooo gözdecim yaa sen kolayını bulmuşsun :)
bende irmik helvası deyince özel kavurdun falan sandım :)
meğer paketin ağzını açıp yapıvermişsin hemencecik :) annem böyle hazır şeylere tembel avrat işi derdi :)
bazen hazır çorbayla makarna pşiren hanımlar olur ya, ben onun yaptığı yemeği totomla yaparım derdi
ama olsun öylede böylede bi emek var yani çok leziz görünüyor ellerine sağlık canım keşke çorbayı da koysaydın...herkes farklı yapıyor seninkini de öğrenirdik...
mercimeğide hazır mercimek çorbası yapmadın dimi
ahretlik bugün ne yapıyoz yemek :) ben daha karar vermedim ...:)
eşim sabah pizza yapsan da yesek demişti :) bilmem napsam yapsammı yapmasammı? :) bende çok severim pizza çayla yemesini ama bakalım niyet alırsam yaparım...
tavklu maklube yaptımm
ohh ooohh maşallah topik açılmışta benim haberim yok
bu ara ben mutfağa giremiyorum malesef yemekleri annem yapıyor
ama bende fırsat buldukça eklerim
Bende bugünkü menümü paylaşayımKırmızı mercimek çorbası, fırında bütün tavuk, nohutlu pilav ve salataEki Görüntüle 659608 Eki Görüntüle 659609 Eki Görüntüle 659610
Bu kadar olur yahu .
Ben bugün pizza yaptım .Koyacağım şimdi canım
Ellerine sağlık , çok lezzetli bu ya , kaldıysa gelelim sıyıralım
Oyyyyy kıyamam . Bilboardlarda ışıklı reklamlar bile yaptırdım hayatım , sen görmemişsin .
Annenin yaptıklarını koy sende
Tavuğu ben alayım ve gideyim
Ellerine sağlık canım .
tavklu maklube yaptımm