- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
auscum topik yeniden canlandı farkındamısın gözüm :) tariflere ve resimlere baka maşallah karnı tok olan bile iştaha gelir...ve bence birçok topikten daha anlamlı bi topik sanki burası...
hep derim ya iki yumurta kırsak bile ekleyelim diye, çok güzel fikir alışverişi oluyo hakkaten...her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır denir ya aynen öyle...bazen çok iyi bildiğim yemekleri bile burda değişik tarifle görünce aaa diyorum demekki böylede yapılıyor dur şunu bi deniyim dedim...
mesela geçen senin baklanı denedim :)
gözdenin de tavuk sotesini denedim....her çeşit lezzete açığız dimi :)
bu arada nasıl acıdım sana ausum ne o öyle salata ile karınmı doyar kuzum ya, can boğazdan gelir ye gitsin amaaaannnn
Acı bana gazelim acı
Geçen gün bir tatlı canavarı olarak çikolatalı limonlu kek yaptım ya görmüşsündür koydum buraya da , inan bir tek çatal yemedim bile
kuzum benim :) bi ara düşündüm ama gerçekten çok sorumluluk istiyor yemek topiği, her dakka ilgilenemem ki, bu ara derslerde malum, ufak oğlumda var pek fırsat bulamam ki topikle uğraşmaya....
ama aus sağolsun kırmadı bizi bu topiği açtı ki her kesimden lezzetleri paylaşıyoruz..:)
Ben zaten siz istediğiniz diye açtım şekerler
O yüzden özellikle ausencia ın mutfağı koymadım adını , ben de her gün resimle falan uğraşamıyorum . Hepimizin mutfağı olsun istedim