Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ediyorum denemeni tavsiye ederim çok güzel bi tadı var hele sıcak sıcak daha enfes ama soğumuş haliylede güzel tabiki Iyice yoğurularak yapıldığından elim çok kuvvetli diyorsan dene derim ama yok el kuvvetim çok yok dersen onun da çözümü var bulguru kısır gibi biraz sıcak suda ıslat öyle yap
öğretmenler günü için yapmıştım bizim apartman komple öğretmen öğretmenler evi gibi oldu yani Kimine pasta kimine hediye kimine çiçek götürdüm Ee neticede doğduğumdan beri bu apartmandayız her birinin bi emeği oldu..
Işte öğretmenler gününe özel yaptığım pastam
Eki Görüntüle 871908
bir kere çiğköfte yoğurmuşluğum var.baya zor oluyor ama bunu denemek isterim.
çok başarılı bir pasta.niye yarışmalara katılmıyorsun?ayrıca tebrik ederim öğretmenler gününde herkesin gönlünü alıp unutmadığın için.
bir kere çiğköfte yoğurmuşluğum var.baya zor oluyor ama bunu denemek isterim.
çok başarılı bir pasta.niye yarışmalara katılmıyorsun?ayrıca tebrik ederim öğretmenler gününde herkesin gönlünü alıp unutmadığın için.
kavurmalı ve pastırmalı tost.kavurmalının içinde kaşar peyniri,domates ve görüldüğü gibi salatalık turşusu var.pastırmalının içinde de çemen,domates,kaşar ve acı turşu var.bunu sucuklu da yapabilirsiniz.ikisi de çok güzel oluyor.değişik alternatif arayanlar için ideal.
Kavurmalı ve pastırmalı tost.Kavurmalının içinde kaşar peyniri,domates ve görüldüğü gibi salatalık turşusu var.Pastırmalının içinde de çemen,domates,kaşar ve acı turşu var.Bunu sucuklu da yapabilirsiniz.İkisi de çok güzel oluyor.Değişik alternatif arayanlar için ideal.
mozaik pastaya oldum olası çok sevmişimdir ellerine sağlık Altındaki resimdeki ne mantı mı?