- 5 Temmuz 2013
- 3.393
- 162
Ellerine sağlık , pasta halide gayeeet güzel gözüküyor .
Evet canım hastalıktan dolayı elim gitmedi daha ama yapacağım bu hafta inşaAllah .
Anneciğinin aşurelerinin resimlerin bekliyoruz mutlaka .
Önce pc ye yüklüyorsun çektiğin fotoğrafları , ben telefondan gönderiyorum bluetoothla .
Sonrasında burada normal şekilde konuya cevap ver kısmına girip , yazıcağını yazıyorsun .
Üstte panel var ,, orada iki tane dünya ikonundan sonra 3. ikon olan çerçeve var üzeirne geldiğinde ınsert ımage yazıyor .İşte ona tıklayarak , dosya seçten pc ye indirdiğin fotoyu buluyorsun ve eklentiyi yükle diyorsun .
Benimde dualarımdasın şekercik , benim oğlum cinsiyetinide sipariş ediyor bu ara , kız bebek istiyormuş
Kurabiye çocuklara vermek için en bereketlisi bence .Bu kurabiyenin tarifi bizim topikte var , ben yapmıştım .Oradan bak istersen .
Dolmacım çok lezzetli bir kurabiye , ben daha önce yapıp burada paylaşmıştım , dene sende .Bak aşağıda linkte yaptığım fotolar var .
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/605357-mutfagimda-bugun-pisti-resimli-tarifli-245.html
Ausum çok güzel tarif etmişsin çok teşekkür ediyorum dur bakalım yapabilcekmiyiz hayddiiin gazamız mübarek ola