Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyy helvaya baaakkkkkkkk
abla yaaaaa
nasıl canım çekti bak
ben hiç yapmadım
yapmayıda bilmem
ama çok severim
tatlı krizim tuttu
Gazelcim , söylemesi ayıp benim un helvam pek beğenilir Ama tarif dersen annen gibiyim , göz kararı
Tereyağ ve sıvıyağ karıştırarak kullanırım . Bol yağ kullan , un çekiveriyor hepsini . Unu yağda iyice kavurduktan sonra , epey bir rengi dönsün , şerbeti döküyorsun 2 ye 2 . Ben içine kuş üzümü ve ceviz koyarım .Bak bu da fotosu , daha önceden çekmişim .
Eki Görüntüle 826301
ausum çok güzel görünüyor eline sağlık...tekrar denemek istiyorum ama yine fiyaskoya dönermi
netten almıştım tarifi ama doğru değilmiş demekki, bi daha nete güvenmeyecem
2 ye 2 dediğin şerbetmi yoksa süt koyuyormusun sende?
Yok ben süt koymam , 2 su 2 şeker .
Unu kavururken tel tel olmasın , yani ölçü veremiyorum ama yağın yeterliliğini ordan anla diye yazıyorum , böyle macunumsu kavuracaksın unu . Sonra da şerbeti ekle .
Hadi göreyim seni yaparsın sen canım benim .
Eki Görüntüle 826358
Fırında tavuk baget
Eki Görüntüle 826359
Bu da kurutmayı başardığım domateslerim 3 kg domatesi heba ettikten sonra, elimde olan minik domateslerden denemelik fırında kurutma yöntemini başarılya uyguladım Bu domatesler ne işe yarayacak onu tam bilmiyorum şuan
Eki Görüntüle 826358
Fırında tavuk baget
Eki Görüntüle 826359
Bu da kurutmayı başardığım domateslerim 3 kg domatesi heba ettikten sonra, elimde olan minik domateslerden denemelik fırında kurutma yöntemini başarılya uyguladım Bu domatesler ne işe yarayacak onu tam bilmiyorum şuan
bu kadar marifetli hatunun arasında olmak istedim evet ben kızarmış halini daha çok severimde ama kalori işin içine girince olmuyor işteSelam kızlar.
Çok güzel lezzetler eklenmiş.Alıntı yapsam sayfa yetmez.Hepinizin eline koluna sağlık.
Efser de gelmiş.İçli köfteyi ben bir kere yapmıştım.Ama kızartarak.Zor yemek derler ama yapımı çok basit aslında dimi.Eline sağlık canım.
Aus sen ve oğlun hastaymış.Geçmiş olsun canım.
5February baya bi kaynattım ama sulu gibi bu :44: sıcakken böyle mi oluyor acaba?
Ya topaklanır diye korktumHemen nişasta ekleyiverseydin biraz daha canım.. Donacak gerçi o daha. :)