- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
Hanımlar nasılsınız? Size bir şey danışmak istiyorum been Bayramın 3.4. günü çok çok özel misafirlerimiz olabilir Tanışma ve belki isteme durumu söz konusu yani... Uzak yoldan gelineceği için yemek de olur sanırım çay kahve faslı da... Ve ben ne yapacağımı bilemez durumdayım. :26: Ne ikram edebiliriz. Bayram bayram misafirler gelip gidecek, yemek ve tatlılar nasıl hazırlanacak?
Yemek olsa bile güzel bir ikram hazırlamak istiyorum ben çayın yanına.. Ne yapabilirim sizce.
Kurabiye ve şu sütlü tatlılar yarışmasındaki sadrazam lokumunu yapayım dedim ama başka neler olabilir. Profiterol de aslında yapabilirim orta boy...
Gözdecim dereotlu poğaçanı yapayım mı, yarim de çok sever poğaçayı
Ayrıca yemek ne olabilir, mezeler filan. Nolur bana yardım ediiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Yemek olsa bile güzel bir ikram hazırlamak istiyorum ben çayın yanına.. Ne yapabilirim sizce.
Kurabiye ve şu sütlü tatlılar yarışmasındaki sadrazam lokumunu yapayım dedim ama başka neler olabilir. Profiterol de aslında yapabilirim orta boy...
Gözdecim dereotlu poğaçanı yapayım mı, yarim de çok sever poğaçayı
Ayrıca yemek ne olabilir, mezeler filan. Nolur bana yardım ediiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn