- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
Ne kusuru arkadaşım , bizde senin mutfağını ziyaret geliriz artık
Sende paylaşmak istediğin tarif olursa çek fotoğrafını paylaş bizimle .
beklerim canım karakızın renkli mutfağı topicime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kusuru arkadaşım , bizde senin mutfağını ziyaret geliriz artık
Sende paylaşmak istediğin tarif olursa çek fotoğrafını paylaş bizimle .
Rica ederim arkadaşım ne kusuruSunumlarınız çok güzel, sofralarınız çok şık fakat siz konuyu yanlış anlamışsınız sanırım
çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz sonradan jeton düştü bende karıştırdım herşeyi sanırım ya :18:
bende yeni bir topic actım hemen sonrasında kusura bakmayın ya nolur
Eki Görüntüle 806325 Eki Görüntüle 806326 Eki Görüntüle 806327 Eki Görüntüle 806328
Domates çorbası ve turşu
Izgara köfte,domates , biber
Kısır
Supangle ( yusufumun canı çok istedi , muding yapsana dedi )
Auuussssss!
Hani aaa son tarifler eklenmemiş
Gözde'nin muzlu rulo pastasını bulmam lazım acil, çok canım istedi
Evet kazan kaldırıyorum bak ateşe veririm hatta burayı:18::18::18::18::18:
Anaaaaaaaaaaaam topik sakinleri isyana geçti , hemen bulayım canım .
Evet ekşili köfteye çok benziyor. Bir kere yapmıştım ekşili köfte tarifte yumurta da vardı eşim yememişti yumurta kokuyor diye bir daha da yapmadım onu. Pirinci ezince köftelerin içinde çok güzel duruyor harmanlanıyor, normal pirinç koyunca pişince şişiyor ve şekilleri yamuk yumuk oluyor. zaten köfteler minicik bütün pirinç hoş durmaz. Ama daha kolay bir çözümü var pirinç unu, kardeşim öyle yapıyor pirinçle uğraşmamak için..Gökçe,Aus ve pobol ellerinize sağlık.
Pobol pirinci ezmek yerine normal pirinç koysak olmaz mı?Çok şiştiği için mi pirinç eziliyor?Ekşili köfteye çok benziyor tarifi.
Ben de Karadenizliyim.:119:
Ayyy canımm benim çok teşekkür ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemek...n-pisti-resimli-tarifli-240.html#post31734852
Muzlu rulo pasta linki pobolcum ,
Ben gidip azıcık ilk sayfanın linkleri ile ilgileneyim
Ellerine sağlık, teşekkür ederizTövbeleeeer olsunnnn ,bir daha linkleri ilk sayfaya yazmayı bu kadar biriktirmeyeceğim .
Gözlerim pörtledi yahu , 100 küsür sayfa geriden geldim .
Atladığım , gözden kaçırdığım tarif illa ki olmuştur , idare ediverin artık .
Evet ekşili köfteye çok benziyor. Bir kere yapmıştım ekşili köfte tarifte yumurta da vardı eşim yememişti yumurta kokuyor diye bir daha da yapmadım onu. Pirinci ezince köftelerin içinde çok güzel duruyor harmanlanıyor, normal pirinç koyunca pişince şişiyor ve şekilleri yamuk yumuk oluyor. zaten köfteler minicik bütün pirinç hoş durmaz. Ama daha kolay bir çözümü var pirinç unu, kardeşim öyle yapıyor pirinçle uğraşmamak için..
Biliyorum turşu kavurması mevzusundan anlamıştım
Supangle ( yusufumun canı çok istedi , muding yapsana dedi )