- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Gazelim, tam da böyle bir tarif ararken hem de senden bulmak, gerçekten çok sevindim.:)) Önümüzdeki perşembe buranın pazarı var, oradan domatesle biberimi alayım da yapayım, ben de hem yemeklere hem de menemende, kahvaltıda kullanabileceğim bir tarif arıyordum. Süper, süper...:)) Ellerine sağlık canım, sizlere de afiyet olsun...
teşekkür ederim biberoncum, beğenmenize sevindim...
evet çok amaçlı portatif tavsiye ederim :)
bugün kavanozlara koyduktan sonra bir kaseye yakın azcık kalmış tencerede, ekmeği banıp banıp yedim :) çok lezizdi gerçekten...
Kızlar selam
çok fena hasta oldum gözlerim kapanıyor artık o kadar kötüyüm
Bide kaç gundur evi supurup silcem yapamadm annemde dır dır edip durunca bugun temzlik yaptım
ev bitti bahçe kaldı
benimde ateşim çıktı tabi bu arada
dedim çıkaym hem bahceyi yıkayayım hem serinlerim
Ama daha beter oldum
Hemen bi çorba yapıym dedim bide kıymalı makarna vardı
yaptım ama inanın bir corba yapmak bu kadar mı zorlar insanı
elim kolum kalkmıyor beynimde durdu iyice
bu arada gözde ablacım hoşgeldin
arayı uzatma bu kadar özledik seni :)
Gazelim seninde eline saglık
cok guzel gorunuyor sos
keske bende yapabilseydim
ama benim robotum yok
Annem bana robot almıyor
Biri bana robot alsın hahaha :):):):)
Küçük tupper el rondom var onda mı yapsam bende azcık ya napsam çok canım çekti ama olmaz heralde
gazeeell bak hastayımda bana yolla o kavanozları :):):)
ah gözdem kıyamam ben sana geçmiş olsun tatlım...aus da hastaymış....topiğimiz revire döndü :) benimde sol bademciğim yutkunurken acıyor :26: sanırım bende hasta olucam allahım koru rabbim...inan kendim hasta olurum diye korkmuyorum da, burağa bulaşır diye korkuyorum malum bronşit atlattık yenice :26: inşallah hasta masta olmayız yaa....
bu arada sosu robotta çekmek gerekiyor evet, ama kayınvalidemin robotu yoktu önceden, o şöyle yapardı...domatesleri dörde böler pişirir piştikten sonra domatesler erir ya, işte onlar piştikten sonra ocaktan indirir soğumasını bekler...soğuyunca da süzgeçten geçirirdi...hani şu demiz süzgeçler varya işte onlar...ama iri delikli olanlardan...hem onun sosları daha güzel oluyordu çünkü kabuğu süzgeçte kalınca haliyle daha hoş oluyordu...
ama ben uğraşamam valla robotta çekiyorum ben....
eğer gözün yerse dene ben üşenirim de sen hamaratsın yaparsın