Mutfağımda Bugün Ne Pişti ? Resimli / Tarifli

Canım hosgeldin :):)
Bende bikaç gundur ekleme yapamadım
birkaç tarif eklicem en kısa zamanda
bu arada lokumlar super gorunuyor :):)
Ellerine saglık
ama benim tarifte de kremsanti yokmuydu
var dıye hatırlıyorum sanki
dur bakayım tarife :)

hoşbuldum canım...sanırım yoktu kremşanti seninkinde, belkide vardır tam hatırlamıyorum yalan olmasın :KK1:
sen ilk paylaştığında not almıştım bi kağıda...o kağıtta yok kremşanti ama olsaydı unutmazdım heralde...yine de incelemek lazım :) belki ben unuttum o zamanlar...
çok beğendik canım, özellikle fındıklı olan çok güzeldi...
hemde çok pratik 10 dakkada yaptım...sadece piştikten sonra yarım saat kadar soğumaya bırakması var, onun dışında beş dakkalık bi tatlı...devamlı yaparım artık...:)

Gazel kız benimkinde de varmış kremşanti dogru hatırlamısım :):)

varmıymış :KK60: ay çok güldüm gözde...hay gözüme emi :KK60:
nasıl yazdıysam artık o zamanlar..gerçi oruçluyduk o zamanlar gözde yaa, oruç kafayla anca okadar görebilmişim demekk, :KK60:
hatırlıyorumda şaşı beş oluyorduk iftara doğru :KK60:

Bende şaşırdım içine kremşanti katmadan muhallebi yapmam ben hiç :):)
Aynen oruçlu oruçlu normaldir atlaman tersimiz dönüyordu :)
O biskuvili olanda çok guzel olmustur kesin biskuvi ayrı bir tad katar
içinede fındıkla yada fıstık koyuncada çok guzel olur diye duşunuyorum :)
Afiyet olsun canım benim içinde ye :):):)

Bende şaşırdım içine kremşanti katmadan muhallebi yapmam ben hiç :):)
Aynen oruçlu oruçlu normaldir atlaman tersimiz dönüyordu :)
O biskuvili olanda çok guzel olmustur kesin biskuvi ayrı bir tad katar
içinede fındıkla yada fıstık koyuncada çok guzel olur diye duşunuyorum :)
Afiyet olsun canım benim içinde ye :):):)

epey bi serdik senle biz gözdem :) şimdi aöf de başlıyor, iyice serecekmiyiz burayı :) aus bizi öldürecek :)
ama arada sırada ekleriz ya dimi..:KK6:

Slm kizlar.

Dün yemek yapmadim,o yüzden eklemedim

Bu gün tavuklu kolay börek ve halka tatli yaptim.. $yemek 012.jpg $yemek 024.jpg $yemek 027.jpg $yemek 026.jpg

Tarif isteyen olursa yazarim.Tatli 3 gün bile gecse yumusamiyor ve sekerlenmiyor:KK34:

$Görüntü024.jpg

bugünki akşam menumuz kıymalı pide:KK56: çocuklar çok severek yediler,yan komşumda hazır aldım sanmış beğenmişler ay çok mutlu oldumm:119:

Son düzenleme:
tarifler süper görünüyor :) ağzım sulandı.

benim dünkü menümde dolmam vardı bir de eşim yumurtalı patates istemişti
bu akşam yemek yapamadım bugün dışardaydık piknik vardı çok yorulmuşum biz de dışarda yedik yarına bilmiyorum ne yaparım?
evde patlıcan kabak patates var. belki misafirim olabilir yarın akşama. belli değil. eğer misafir olursa köfteli bir şeyler yaparm çorba pilav ya da makarna, bir de tatlı diyorum. bakalım belli olsun da.

Halka Tatlisi

Malzemeler

1 adet yumurta
1 cay bardagi aycicek yagi
1 su bardaginda az süt
1 su bardagi yogurt
1 su bardagi ince irmik
1,5 su bardagi un
yarim paket kabartmatozu
kizartmak icin yag

Serbeti icin

4 su bardagi su
3 su bardagi seker
1/4 limon suyu
1 fiske tuz

Yapilisi

öncelikle serbetimizi ocaga alip seker eriyene kadar karistiralim,iyice kaynamaya basladiktan sonra limon suyunu sikip,1 fiske tuzumuzu atalim.5 dk sonra altini kisip 10-15 dk da(katiligina bakin)kisik ateste kaynatip altini kapatalim ve üzeri acik sekilde sogumaya birakalim.
(aksamdan yaparsaniz daha iyi olur)

Yumurtayi cirpalim,süt yogurt ve yagi da akleyip karistiralim.Baska bir kapta kati malzemeleri karistirip birbirine katalim.Ele yapisir bir hamur olmali,civik civikyani.
30 dk dinlendirelim.

yagimizi tencereye alalim,iyice isttiktan sonra altini orta dereceye verelim.kremsanti torbasinin ucuna yildiz ucu takip,hamurumuzu icine koyalim.Istedigimiz sekillerde sikip iyice kizartalim.Kizaran tatlilari soguk serbete atip,ters düz edelim ve en fazla 1 dk serbetin icinde kalsin.Cok kalirsa yumusar.

Afiyet olsun:KK56:

Benim kremsanti torbam yoktu,bununla yaptim.
$001.jpg Sizde benzer seylerle yapabilirsiniz:KK34:

Eki Görüntüle 790261

bugünki akşam menumuz kıymalı pide:KK56: çocuklar çok severek yediler,yan komşumda hazır aldım sanmış beğenmişler ay çok mutlu oldumm:119:

oldumu şimdi....konyalı birine yapılırmı bu şimdi elian :63: biyerim şişecek :KK56:

Halka Tatlisi

Malzemeler

1 adet yumurta
1 cay bardagi aycicek yagi
1 su bardaginda az süt
1 su bardagi yogurt
1 su bardagi ince irmik
1,5 su bardagi un
yarim paket kabartmatozu
kizartmak icin yag

Serbeti icin

4 su bardagi su
3 su bardagi seker
1/4 limon suyu
1 fiske tuz

Yapilisi

öncelikle serbetimizi ocaga alip seker eriyene kadar karistiralim,iyice kaynamaya basladiktan sonra limon suyunu sikip,1 fiske tuzumuzu atalim.5 dk sonra altini kisip 10-15 dk da(katiligina bakin)kisik ateste kaynatip altini kapatalim ve üzeri acik sekilde sogumaya birakalim.
(aksamdan yaparsaniz daha iyi olur)

Yumurtayi cirpalim,süt yogurt ve yagi da akleyip karistiralim.Baska bir kapta kati malzemeleri karistirip birbirine katalim.Ele yapisir bir hamur olmali,civik civikyani.
30 dk dinlendirelim.

yagimizi tencereye alalim,iyice isttiktan sonra altini orta dereceye verelim.kremsanti torbasinin ucuna yildiz ucu takip,hamurumuzu icine koyalim.Istedigimiz sekillerde sikip iyice kizartalim.Kizaran tatlilari soguk serbete atip,ters düz edelim ve en fazla 1 dk serbetin icinde kalsin.Cok kalirsa yumusar.

Afiyet olsun:KK56:

Benim kremsanti torbam yoktu,bununla yaptim.
Eki Görüntüle 790532 Sizde benzer seylerle yapabilirsiniz:KK34:

sağol canım zahmet oldu...benimde torbam yok bunla yaparım artık...

selam hatunlar:)
bu akşam ne yapsam ne yapsam diyordum bari kabak mücver yapayım dedim en kolayı o. eşim et kıyma olmayınca patlıcan yemeği yemez, onu eliyorum; kabaktan da yumurtalı kabak ve mücver hariç bir şey yemez. yumurtalı kabak da bu sıcakta cnm çekmiyor hiç, en iyisi mücver. aslında üşenmeyip bir ara hamur işi yapsam iyi olacak.
bugün de hiç gücüm yok sabah ütü yaptım evi süpürdüm az önce çamaşır astım çocuk uyurken yemeği de aradan çıkarayım sonra duş alayım diyorum bu akşam arkadaşımla görüşcez çünkü.

Gazel o lokumlar ne öyle.:KK52::KK52:Çokkkk güzellllll.:KK16:Eline sağlık.

Pegasus böreğin ve halka tatlın çok iştah açıcı.:KK56:Halka tatlın çok ilginçmiş.Aparatı bulursam denerim ilerleyen günlerde.Eline sağlık.:KK16:

Elian senin de piden süper.Ağzım sulandı.:KK56:Eline sağlık.

slm canlar...nasılsınız bakalım...epeydir bazı stresli durumlarımdan dolayı aktif olamadım burada, çoğu zaman okuyup çıktım...
ama bu demek değildir ki sizleri unuttum :) asla..En Büyük KK
tekrar sizlerleyim inşallah...sıkıntılar geçmek bilmiyor ama insan sabır göstermeye alışıyor, rabbim hepimize esenlik ferahlık versin inşallah... :KK5:
gözdeciğimin bir lokum tarifi vardı hatırlarsanız, ne zamandır yapmak istiyordum, lokum muhallebi vs tarzını çok sevdiğimden bi köşeye yazmıştım, aklıma esti bugün yaptım...
sağolsun gözdemin tarfileri herzaman bir numara :KK53:
yalnız netten de şöyle bir baktım, krem şanti ve vanilya eklenenler daha güzel oluyormuş yorumları okudum hep, dedim bende ekleyeyim...
ama lezzetini anlatamam kızlar, gözdem mütevazi bile davranmış gerçekten harika bi lezzzet oldu, parmaklarımızı yemedik allahtan :)
öncelikle gözdeme teşekkür edip resimlere geçiyorum, çok sağol gözdem..öpüyorum seni :KK16:
tarif gözdeninkinin aynısı, tek fark krem şanti ve vanilya ekledim ben...
isteyene detaylı da yazabilirim...

Eki Görüntüle 789977 Eki Görüntüle 789976 Eki Görüntüle 789978 Eki Görüntüle 789979 Eki Görüntüle 789980 Eki Görüntüle 789981

dışını bulamak için ben fındık kırığı, hindistan cevizi, ve kakaolu bisküvi tozu kullandım...
isteyen antep fıstığı, ceviz, veya yer fıstığı gibi akla ne gelirse kullanabilir...
hatta renkli şeker kullananda var, nette gördüm...
enfessssss gazelcim döktürmüşünnnnnnnnn kesinkez yapıcammmmm... şöbiyet yapcaktım bu tam benlik şöbiyeti yine erteliycemmmm :KK66: adammm 100 kg sınırna yaklaşyorrr bende pek yiyemeynce tatlıyı ancakk böyle sütlüleri sevyorummm enfessssssss enfesss.. birde böyle cezerye topları vardı havucuda rendeleyip ceviziçi ile bu şekilde yapardı teyzemmm çok severdim ama yapmadım hiççç adeta onlaraaa benzemişşşşşşşşş kesin yapıcammmm kesin ellerine sağlık

epey bi serdik senle biz gözdem :) şimdi aöf de başlıyor, iyice serecekmiyiz burayı :) aus bizi öldürecek :)
ama arada sırada ekleriz ya dimi..:KK6:
evet aöf bugun sabah sabah msj attı rektör trt de anadolu ünv.anlatacakmışşşş otursunda kitapları baskıya yetiştirsinler diyesim vardıda neysee...
bendee bir türlü iyleşemiyorummmm boyun diz kapağı kemik ağrısı berbat bişeymişş yaaa... ayrıcaaa dgs ye girenlerde aöf sayfası yanısıraa burdaki arkdşn topicnede uğrayabilir..... gözdeee msjnı aldım msjna el cevap verdim bacımmmm...

http://www.kadinlarkulubu.com/dikey-gecis-sinavi-dgs/638011-2014-dgs-kpss-icin-haydi-buraya-8.html

Slm kizlar.

Dün yemek yapmadim,o yüzden eklemedim

Bu gün tavuklu kolay börek ve halka tatli yaptim..Eki Görüntüle 790148 Eki Görüntüle 790149 Eki Görüntüle 790150 Eki Görüntüle 790151

Tarif isteyen olursa yazarim.Tatli 3 gün bile gecse yumusamiyor ve sekerlenmiyor:KK34:
pegasusssss döktürmüşün yineeee hu huuuuuuuu enfesss:KK66: ellerine sağlık

elina bacım kıymalı pideeen enfessss gel beni ye gökçe diyorrrrr:KK16:

hatunlar merhaba:KK1:
ben geldimmmm
bugün acayip yorgunum
sabah kardeşimin dersane sınavı vardı oraya gittim sonra arkadaşımla buluşup güzel bir kahvaltı yaptım
uzun zaman sonra iyi geldi bu değişiklik
sonra kardeşimide alıp avm ye gittik gezdik dolaştık yedik içtik geldik:KK1:
tabi bende yorgunluktan yemek yapcak hal kalmadı
sabah erken çıkınca evde birbirindeydi malum
gelir gelmez hemen ortalığı topladım mutfağa girdim
hızlıca bişeyler yaptım bitti çok şükür
bugün menümüzde
tel şehriye çorbası
tavuk sote
pirinç pilavı var

sizler neler yaptınız bakalım
birde şimdi ekleyebilirsem birkaç tarif ekleyeceğim kardeşim gelmeden hemen atayım:KK52:
bu arada gazelim ben derslere çalışmaya başladıktan sonra pek aktif olabileceğimi sanmıyorum canım ya ama bakalım
sabahları erken kalkma yöntemini bu sene başarabilirsem herşey çok güzel olacak:KK53::KK53:

Son düzenleme:
MUZLU RULO PASTA

malzemeler
keki için:
4 yumurta(oda sıcaklığında)
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı un
yarım paket kabartma tozu
1 paket vanilya

muhallebisi için:
1 kutu süt
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
piştikten sonra içine katmak için 1 paket toz kremşanti

arası için muz üzeri için damla çikolata

yapılışı:
öncelikle fırını 180 dereceye getiriyoruz
daha sonra kekimizi hazırlıyoruz
4 yumurtayı bir kaba kırıp şekerinide ekleyip mikserle 5 dk kadar çırpıyoruz
ardından unu, kabartma tozu ve vanilyayıda ekleyip biraz daha çırpıyoruz
daha sonra yağlı kağıt serdiğmiiz dikdörtgen fırın tepsisine karışımı döküyoruz
karışım baya az oluyor ama kabarıp kalın bir hamur çıkıyor merak etmeyin
bu aşamada önemli olan kaşık yardımıyla hamuru her yere eşit dağıtmak
ardından tepsiyi fırına koyup 15 dk pişiriyoruz
benim fırınım 15da da pişirdi
üzeri göz göz kabarıp hafif kızardığında pişmiş demektir
12-15 dk arası pişme süresi var
pişen kekimizi çıkarıp bir köeşeye alıyoruz
daha sonra tezgaha tepsi uzunluğunda bir yağlı kağıt seriyoruz
tepsideki keki alıp tezgahtaki temiz yağlı kağıda ters çeviriyoruz
daha sonra bir elimizde bastırıp diğer elimizle kekten yağlı kağıdı sıyırıyoruz
bu aşamada da kek sıcak olmalı bekletmeyin
ardından kekimizi rulo yaparak sarıyoruz
kağıt içinde kalıyor tabi
burda amaç kekin sıcak olmasından yararlanarak rulo olabilecek kıvamı alması
ardından muhallebimize geçioruz

bir tencereye un ve şekeri koyuyoruz
ardından biraz süt ekleyip tel çırpıcıyla unu iyice eziyoruz
sonrada sütün kalan kısmının hepsini döküp ocağa alarak sürekli karıştırıp pişiriyoruz
koyulaşıp göz göz olunca kapatıyoruz
üzeri kabuk tutmasın diye ara sıra çırpıyoruz
biraz ılınınca toz kremşantiyi döküp çırpıyoruz

sıra geldi pastamızın son aşamasına
rulomuzu açıyoruz
muhallebimizin yarısını döküp her yerine eşit dağıtıyoruz
en uca 2 adet muzu koyup sıkı bir şekilde sarıyoruz
ben ilk defa yaptığımdan birazda muhallebim bol olduğundan gevşek oldu o yüzden baya büyük gözüküyor:KK1:
siz sıkı sarmaya çalışın
sonrada kalan muhallebiyle pastamızı kaplayıp çikolatayla süslüyoruz
:KK56::KK56::KK56::KK56:

pasta arası için muzlu cremole çok güzel oluyormuş
bende öyle yapıp üzerinide kremşantiyle kaplayacaktım ama cremole bulamadım
muhallebiyle uğraşmak istemeyenler cremole ve kremşanti kullanarakta bu pastayı yapabilirler
bu şekilde yapılırsa pişirme süresini saymazsam 5 dkda hazırlanan bir pasta oluyor
mutlaka deneyin derim:KK16:

$2013-08-28 18.06.24.jpg

$2013-08-28 18.26.09.jpg

$2013-08-28 18.26.34.jpg

$2013-08-28 18.27.20.jpg

$2013-08-28 18.28.14.jpg

$2013-08-28 18.39.24.jpg

$2013-08-28 18.46.07.jpg

$2013-08-28 18.55.49.jpg

enfessssss gazelcim döktürmüşünnnnnnnnn kesinkez yapıcammmmm... şöbiyet yapcaktım bu tam benlik şöbiyeti yine erteliycemmmm :KK66: adammm 100 kg sınırna yaklaşyorrr bende pek yiyemeynce tatlıyı ancakk böyle sütlüleri sevyorummm enfessssssss enfesss.. birde böyle cezerye topları vardı havucuda rendeleyip ceviziçi ile bu şekilde yapardı teyzemmm çok severdim ama yapmadım hiççç adeta onlaraaa benzemişşşşşşşşş kesin yapıcammmm kesin ellerine sağlık

evet aöf bugun sabah sabah msj attı rektör trt de anadolu ünv.anlatacakmışşşş otursunda kitapları baskıya yetiştirsinler diyesim vardıda neysee...
bendee bir türlü iyleşemiyorummmm boyun diz kapağı kemik ağrısı berbat bişeymişş yaaa... ayrıcaaa dgs ye girenlerde aöf sayfası yanısıraa burdaki arkdşn topicnede uğrayabilir..... gözdeee msjnı aldım msjna el cevap verdim bacımmmm...

http://www.kadinlarkulubu.com/dikey-gecis-sinavi-dgs/638011-2014-dgs-kpss-icin-haydi-buraya-8.html

pegasusssss döktürmüşün yineeee hu huuuuuuuu enfesss:KK66: ellerine sağlık

elina bacım kıymalı pideeen enfessss gel beni ye gökçe diyorrrrr:KK16:

sağol canımcım beğenmene sevindim...o dediğin cezeryeyide yapıyorum ben...oda çok basit hatta bundan daha basit...
istersen tarifini yazayım...bisküvileri ufalayıp havucu pişirip cevizle yoğuruyorsun...bir kaç malzeme daha var...istersen bakıp geleyim yazayım defterimden..oda leziz oluyor gerçekten ama şu aralar havuç almıyorum, herşeyi mevsiminde alırım ben öyle bi yapım var...:)
evet rektör haberi bana da geldi, zıkkım olasıca dedim, orda program yapacağına gerçekten oturup kitapları ayarlasalar ya, bişey duydum bilmem doğrumu yalanmı, nakledeyim size :) bu sene kitaplar daha sorunlu olacakmış...
geçen yıla nazaran daha geç vereceklermiş....yardımcı kitaplar zaten yok...bundaki maksatta şuymuş, kitap tasarrufu.. netten kitapları bulup çalışacakmışız...böylelikle hem kağıt tasarrufu olacakmış, hemde öğrenciler yoğunluktan izdiham yaşamayacaklarmış...
hey yarabbim dedim ya, sanki doğru düzgün bi iş yaptınız da tasarruf eksik kaldı...of of...çok sinirliyim...

hatunlar merhaba:KK1:
ben geldimmmm
bugün acayip yorgunum
sabah kardeşimin dersane sınavı vardı oraya gittim sonra arkadaşımla buluşup güzel bir kahvaltı yaptım
uzun zaman sonra iyi geldi bu değişiklik
sonra kardeşimide alıp avm ye gittik gezdik dolaştık yedik içtik geldik:KK1:
tabi bende yorgunluktan yemek yapcak hal kalmadı
sabah erken çıkınca evde birbirindeydi malum
gelir gelmez hemen ortalığı topladım mutfağa girdim
hızlıca bişeyler yaptım bitti çok şükür
bugün menümüzde
tel şehriye çorbası
tavuk sote
pirinç pilavı var

sizler neler yaptınız bakalım
birde şimdi ekleyebilirsem birkaç tarif ekleyeceğim kardeşim gelmeden hemen atayım:KK52:
bu arada gazelim ben derslere çalışmaya başladıktan sonra pek aktif olabileceğimi sanmıyorum canım ya ama bakalım
sabahları erken kalkma yöntemini bu sene başarabilirsem herşey çok güzel olacak:KK53::KK53:

al benden de okadar gözdem...bi an önce kalmadan geçmem lazım...çünkü başka planlarda var....okul aksarsa onlarda sıkıntı olacak...bu sene çok zormuş bizim bölüm yaa :KK43: inkılap ve arapça'dan hep kalmış arkadaşlarım...özellikle arapçanın 3 ve 4 aşırı diyorlar..napıcam bilmem..geçen yıl bukadar zorlanmışken arapçadan bu sene nasıl yapıcam bilmem...geçen yıl bal kaymak diyorlar...bu sene yandım anlayacağın...
bu arada pasta süper görünüyor...muzlu pastaya bayılrıım...eline sağlık..

Şimdi ben anlamadım gazelim
madem kitap tasarrufu yapcaklar niye geç dagıtıolar kitapları hiç dagtmasınlar o zaman
ayy nasıl sinir oldum varya
haram zıkkım olsun o paralar
kitap kitap diye inletiyolar 2ay insanları
ama 1 haftada tonla para goturuyorlar
yardımcılarıda toplattılar okul kitabına mecbur kalalım diye
ben bu dönem 400kusur kayıt parası vericem
Allah biliyor tek kuruşunu helal etmiyorum
Gerildim yeminle ya
neyse senin derslerine gelince bende duydum arapçanın zor oldugunu
inkılap zor olmuyor temelin varsa hiç zorlanmazsn ben hayatım boyunca tum tarih derslerinde hayaller aleminde oldugumdan en son ki universite tarih maceramı zor atlattım :):):):)
Aöf topigine cevirdim burayıda :):):)
Teşekkur ederim pastamı begendigin icin diyeyim konuyu yemege getireyim :):):)

sağol canımcım beğenmene sevindim...o dediğin cezeryeyide yapıyorum ben...oda çok basit hatta bundan daha basit...
istersen tarifini yazayım...bisküvileri ufalayıp havucu pişirip cevizle yoğuruyorsun...bir kaç malzeme daha var...istersen bakıp geleyim yazayım defterimden..oda leziz oluyor gerçekten ama şu aralar havuç almıyorum, herşeyi mevsiminde alırım ben öyle bi yapım var...:)
evet rektör haberi bana da geldi, zıkkım olasıca dedim, orda program yapacağına gerçekten oturup kitapları ayarlasalar ya, bişey duydum bilmem doğrumu yalanmı, nakledeyim size :) bu sene kitaplar daha sorunlu olacakmış...
geçen yıla nazaran daha geç vereceklermiş....yardımcı kitaplar zaten yok...bundaki maksatta şuymuş, kitap tasarrufu.. netten kitapları bulup çalışacakmışız...böylelikle hem kağıt tasarrufu olacakmış, hemde öğrenciler yoğunluktan izdiham yaşamayacaklarmış...
hey yarabbim dedim ya, sanki doğru düzgün bi iş yaptınız da tasarruf eksik kaldı...of of...çok sinirliyim...

al benden de okadar gözdem...bi an önce kalmadan geçmem lazım...çünkü başka planlarda var....okul aksarsa onlarda sıkıntı olacak...bu sene çok zormuş bizim bölüm yaa :KK43: inkılap ve arapça'dan hep kalmış arkadaşlarım...özellikle arapçanın 3 ve 4 aşırı diyorlar..napıcam bilmem..geçen yıl bukadar zorlanmışken arapçadan bu sene nasıl yapıcam bilmem...geçen yıl bal kaymak diyorlar...bu sene yandım anlayacağın...
bu arada pasta süper görünüyor...muzlu pastaya bayılrıım...eline sağlık..
gazelcim evet bendeee cezeryeye bayılırım tabiki yemesine hiç yapmadımmm bilareee senden alayımmmm tarifi bu gidişle burdaki topicin adıyla bir yemek kipatı yapcammmm kendimeee gözdeden aldığım ausunki gazelinki pegasusunki adra pobol şekercik nikky derkennn doldurcammm sizlerdennn öyle gözükyorrr yahuuu....
bakalımmmm
ayrıcaaa evet nerden ne şekilde duydum veya okuduysammm senden önce bende o kötü habei duydummm ama madem öyleeee arkdş harç yokk ya vermeyekk kitap parasıda valla içim acımazzzz az değil yaaa alırım 35tl ye murat yayınlarnı geçerim aa ba ile yeter gayriiii ne bu yaaa..... herkesden kitap parası almaları ne saçmaaa isteyen alsınnnn yahuuuu.... buna bir dava açılsa ya yahut dilekçe toplanılsaaa...başbakanlığa yassakmı ne etsekkkk

madem kitap tasarrufu yapcaklar niye geç dagıtıolar kitapları hiç dagtmasınlar o zaman
Gerildim yeminle ya
inkılap zor olmuyor temelin varsa hiç zorlanmazsn ben hayatım boyunca tum tarih derslerinde hayaller aleminde oldugumdan en son ki universite tarih maceramı zor atlattım :):):):)
vallla bende dellenyomm bu durumaaa kitap vermesinler razıyımmm ama paradaaa vermeyekk yahuuuuuuuuu..... :KK43:
bu arada aus bizi afffetttt:)
anlayışın için teşekkürler şimdiiden auscummm
bu arada aöf ye kızdımmm o enfes pastannn içinnnellerine sağlık diyemedimmmm bacımm...ellerine sağlık enfes duruyorr...
birara bana nasıl foto yüklediysenz diyinnn bende yapammm ...
foto makinesi çok büyük painnte atyom kesyom küçülyom pit kadar olyor bilemiyom yaaaa

ha bu arada gazel bacımmmm bendeee kışın havuç daha uygunken onu alıp yapcamm şimdi havuç mevsimi değil bacım:KK66: ama bunları deneyecemmmmm......

Gerildim yeminle ya

canım asıl olan şu, kitaplar basılacakmış...fakat epey geç olacakmış... anlayacağın herkes isyana gelip netten çalışacak, onların amacıda zaten bu...kitaba ihtiyaç kalmayacak, netten işi kolay yoldan halletmiş olacaklar...kısacası kayıt paraları kazığı yanımıza kar kalacak....kitaplar için ödenen mebla, oldumu sana kayıt ve eğitim giderleri fasa fisosu....yutturuluyor anlatabildimmi...bende çok sinirlendim...inşallah dedikodudan ibarettir...yoksa ben sittin sene netten çalışamam yahu ne o öyle, yarım saat kk da dolanırken gözlerim çatlıyor, öyle ekrana bakarak dersmi çalışılır...epey bi dedikodu dolaşıyor face aöf forumlarında okudukça daral geldi..
umarım doğru değildir..
zaten çelişkiler var, bi taraftan kitaplar gecikmeli dağıtılacak deniliyor, öğrenciler netten kitaplarını indirip çalışsınlar deniliyor...diğer taraftan eğitim için tasarruf deniliyor bıdı bıdı bıdı...
aöf ergenlerinin uydurması da olabilir...
sen naptın o kız gönderecekmi sana? ben napcam bilmiyorum of valla daralıyorum daha dönem başlamadn...

X