- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Cikolata koymayi dene cnm.fareler cikolatayi cok severmis.bi arkadasim o yontemle kurtuldu.1 ay ugrastilar zehir denedi kapan denedi hicbiseye dusmedi.kus kafesi gibi degisik bi kapanla yakaldilar icine cikolata koyup.kizin yepyeni koltugunu kemirip icine yuva yapmis orda saklaniyomus gunduzleri.koltuklarin arka kisimlerini kontrol et bakalim.ooff cok kotu insallah kurtulursun biranonce...
Olabilir mutfakta tabiki.peki pisliklikleri temizledikten sonra yine gordun mu mutfakta.belki geldigi yerden geri cikmisti.ses duyunca falan.eger giderden geldiyse zaten kapatmissin.belki cikti sende kapattin birdaha giremediİnşallah inşallah deneyecegim ben mutfakta olduğunu düşünüyorum çünkü baktim etrafa bide şöyle bi şey var benim.bi odam kiler gibi yiyeceklerim orda mutfakta sadece olsa olsa %5i vardır sizce girse oraya girmez miydi baktim yiyecekler sağlam dagilmamis düzgün biraktigim gibi ...
Olabilir mutfakta tabiki.peki pisliklikleri temizledikten sonra yine gordun mu mutfakta.belki geldigi yerden geri cikmisti.ses duyunca falan.eger giderden geldiyse zaten kapatmissin.belki cikti sende kapattin birdaha giremedi
Bizim evimizde hamam böceği vardı ilk taşındığımızda. Önce ilaçlattım yok oldu ama bir kış geç,nce tekrar görmeye başladım. Bu sefer aldım elime soğuk silikonu gördüğüm iğne deliğine kadar heryeri doldurdum sonra ilaçlattım. odur budur görmedim. Alaturka tuvaletiniz varsa tıpa gibi şeyler var taktırın
Sokaktan birbkwdi getirin fareyi hemen bulur.1 senelik evliyim evim kira ve son derece iyi yeni lux bi ev ama bu yetmiyor muş demek ki ... Bir senedir hicbir sikintim olmadi ta ki dune kadar. Dun evimde adini anmak istemedigim f.pisliği gördüm mutfak dolabinda cekmeceme girmiş mercimek bulgur ceviz dagitmis oraya da pişlemiş hepsini attim... Bizdolabi camasir makinesi bulasik makinesi hepsine baktik arkasına yok su yapistiricidan surduk inşallah ona yapisir çok tiksiniyorum mutfağa giremiyorum midem bulaniyor uyuyamiyorum nerden girdi acaba bulasik makinesi gideri mi yoksa aspiratör havalandirmasi mi ne yapabilirim bi akil verin hayat zindan oldu ...
Kedi diyecektim.Sokaktan birbkwdi getirin fareyi hemen bulur.
Aslında o yapışkana bende karşıyım. En doğalı kedi..Konuyu başka yere çekmek gibi olmasın ama o kedili köpekli konularda panter emel kesilen üyeler nerede?kedi yavrusu gibi minnoş değil diye fareyi zehirlemek, yapışkanlı yüzeylerde çırpınarak ölmesini beklemek neden? Hayvan hakları sadece sevimli hayvanlar için mi geçerli? Eleştiri için değil meraktan soruyorum çok samimiyim.
Bizim bankada şubeye girmişti atm den çıktı yanda fırın vardı ordan küçüçükmyer bulup giriyor istasyon satılıyor yem istasyonu onları tavsiye etmişti ilaçlama şirketi1 senelik evliyim evim kira ve son derece iyi yeni lux bi ev ama bu yetmiyor muş demek ki ... Bir senedir hicbir sikintim olmadi ta ki dune kadar. Dun evimde adini anmak istemedigim f.pisliği gördüm mutfak dolabinda cekmeceme girmiş mercimek bulgur ceviz dagitmis oraya da pişlemiş hepsini attim... Bizdolabi camasir makinesi bulasik makinesi hepsine baktik arkasına yok su yapistiricidan surduk inşallah ona yapisir çok tiksiniyorum mutfağa giremiyorum midem bulaniyor uyuyamiyorum nerden girdi acaba bulasik makinesi gideri mi yoksa aspiratör havalandirmasi mi ne yapabilirim bi akil verin hayat zindan oldu ...
Modern şehirli insanın fare ile yolunu ayırması 50 yıl bile yoktur yani ay çok kortum yorganı yakacağım halıyı atacağım tabağı kıracağım demesini abartlı buluyorumgenç kızken yattığım odada fare vardi.
(köy evi)
gece gürültüsüne uyandırdım
elimle bir sopa alır tavana vururdum sus artık diye
ne cesurmusum..
ha birde akreple olan hikayem var onu hiç anlatmayim
konu sahibi en mantiklisi ilaç firması gibi gözüküyor.umarim en kısa sürede halledersiniz sorunu.kendiliğinden geri gitmiştir belki
Hayvancığın çapından fazla tepkisi var:))))
Gitmişse sorun yok geldiği yeri bulun önlem alın
O tiksindirici bulduğunuz hayvanın insanlığa hizmetleri sınırsız :))))
çok severim fareleri o yüzden sizi anlamıyorum. o şapşik kulakların nesinden tiksiniyorsunuz
Modern şehirli insanın fare ile yolunu ayırması 50 yıl bile yoktur yani ay çok kortum yorganı yakacağım halıyı atacağım tabağı kıracağım demesini abartlı buluyorum
Ne yani fare bu kadar basit:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?