Mutfagima giremiyorum

İnşallah inşallah deneyecegim ben mutfakta olduğunu düşünüyorum çünkü baktim etrafa bide şöyle bi şey var benim.bi odam kiler gibi yiyeceklerim orda mutfakta sadece olsa olsa %5i vardır sizce girse oraya girmez miydi baktim yiyecekler sağlam dagilmamis düzgün biraktigim gibi ...

Bizim evimizde hamam böceği vardı ilk taşındığımızda. Önce ilaçlattım yok oldu ama bir kış geç,nce tekrar görmeye başladım. Bu sefer aldım elime soğuk silikonu gördüğüm iğne deliğine kadar heryeri doldurdum sonra ilaçlattım. odur budur görmedim. Alaturka tuvaletiniz varsa tıpa gibi şeyler var taktırın

Olabilir mutfakta tabiki.peki pisliklikleri temizledikten sonra yine gordun mu mutfakta.belki geldigi yerden geri cikmisti.ses duyunca falan.eger giderden geldiyse zaten kapatmissin.belki cikti sende kapattin birdaha giremedi

Olabilir mutfakta tabiki.peki pisliklikleri temizledikten sonra yine gordun mu mutfakta.belki geldigi yerden geri cikmisti.ses duyunca falan.eger giderden geldiyse zaten kapatmissin.belki cikti sende kapattin birdaha giremedi

Dun temizledim bir çekmece bir alt dolapta gördüm mutfakta bugün o alt dolapta pislik tekrar gördüm yapiskani çekmece ve o alt dolaba koydum... Tüm.makineleri arkalarini çektik baktik dolaplara baktik ama yok raslamadik umarim yapisir ve kurtulurum walla hayat bana zindan oldu ...

Ne yapacagimi sasirdim inanin kaç saattir olduğum.yerde oturdum duruyorum dilerim bu durumdan en kisa surede kurtulurum dilerim...

Sokaktan birbkwdi getirin fareyi hemen bulur.

Gider kapaklatini kesinlikle kapatmalisiniz orlardan cikabilir yada eviniz bahceye yakinsa orlardand agelebilir

Konuyu başka yere çekmek gibi olmasın ama o kedili köpekli konularda panter emel kesilen üyeler nerede? kedi yavrusu gibi minnoş değil diye fareyi zehirlemek, yapışkanlı yüzeylerde çırpınarak ölmesini beklemek neden? Hayvan hakları sadece sevimli hayvanlar için mi geçerli? Eleştiri için değil meraktan soruyorum çok samimiyim.

Hayvancığın çapından fazla tepkisi var:))))
Gitmişse sorun yok geldiği yeri bulun önlem alın
O tiksindirici bulduğunuz hayvanın insanlığa hizmetleri sınırsız :))))

Aslında o yapışkana bende karşıyım. En doğalı kedi..

genç kızken yattığım odada fare vardi.
(köy evi)
gece gürültüsüne uyandırdım
elimle bir sopa alır tavana vururdum sus artık diye
ne cesurmusum..
ha birde akreple olan hikayem var onu hiç anlatmayim
konu sahibi en mantiklisi ilaç firması gibi gözüküyor.umarim en kısa sürede halledersiniz sorunu.kendiliğinden geri gitmiştir belki

Bizim bankada şubeye girmişti atm den çıktı yanda fırın vardı ordan küçüçükmyer bulup giriyor istasyon satılıyor yem istasyonu onları tavsiye etmişti ilaçlama şirketi

Tarım ilaçları satan yerlerde fare keki (yada pastası deniyodu)
Ondan al açık bi yere koy
Başka türlü baş edemezsin
Çok zeki hayvanlar yapıştırıcıya çok aç kalmazlarsa gelmiyolar

Modern şehirli insanın fare ile yolunu ayırması 50 yıl bile yoktur yani ay çok kortum yorganı yakacağım halıyı atacağım tabağı kıracağım demesini abartlı buluyorum
Ne yani fare bu kadar basit:))))

çok severim fareleri o yüzden sizi anlamıyorum. o şapşik kulakların nesinden tiksiniyorsunuz

Ben küçük karinca görsem kasiniyoeum beni anlamiyorsunuz ve konuyu saptiriyorsuniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…