Mutfagima giremiyorum

Tarım ilaçları satan yerlerde fare keki (yada pastası deniyodu)
Ondan al açık bi yere koy
Başka türlü baş edemezsin
Çok zeki hayvanlar yapıştırıcıya çok aç kalmazlarsa gelmiyolar

Çok tesekkur ederim diğerleri gibi konuyu saptirmayip gerçekten bir çözüm.yolu sunarak yardim etmeye calistiginiz için.

Evi ilaçlatın ve işini bilen bir adamla geldiği yeri bulun. Bulabilirsiniz zaten bellidir onun girebileceği yerler. İlaçlamada çalışanlar bu konuda yardımcı olabilirler.

Fare keki de bir çözüm olabilir ama burada önemli olan o girişlere çözüm bulmak. Yoksa fare avlayıp duracak mısınız evinizde. Sorunu kökten çözebilirsiniz

kalorifer borusundan falan da gelir

kardesim bi makine almisti elketrikli , içine girince isin la olduuryordu galiba alet yani yakiyordu , tabi içine yem koyyorsun tuzak

ama onunki biraz fazlaydi benle telde konuusurken bile en az 10 atne goruyordu aha yanimdan geçti diyordu, bide taniuyordu ayni olup olmadiigni :))) kanka olacakalrdi az daha dursa farelerle :)))
restoranti vardi oraya dadanms, ama dediigm seyle sorununu çozdu resmini bulabilirsem eklerim yurt disindayiz biz buradan aldik

aynen:)
bende hiç fare görünce masaya çıkanlardan olamadım.
hatta sevimli bile bulmuşumdur.küçük böceklerden daha çok tiksinirim mesela.
tabi herkes kendi yuvasinda olsun mümkünse ayni ortamda bulunmayalim.
bulunursakta çözümleri var tabiki ama evden soğuyacak kadar değil benim için.tabi yillarca farelerin akreplerin olduğu odada yatmanın etkisi olsa gerek
tamamen şehir hayatında büyümüş apartman dairesinde yaşamış olsam bakış acim farkli olurdu muhakkak.
tam tersi de olabilirdi öbür boyu fare fobisi bile olusabilirdi.
bende ters tepmiş

Fareyi yakmak biraz kötü bir yöntem değil mi bence bu şekilde ölmemeli. Farede olsa oda bir canlı. Yemle kandırmak daha doğru geliyor

Fare kapanı koy gece mutlaka yakalanır.. Bangonun altındakkı gıdere bakın ordan glmiş olablr

Küçükken çok girerdi evimize arka bahçeden ve hep kapanla yakalandı.Hatta kapanda ölmeyince dedem onu elleriyle suda boğduu

Toprak veya zemin yesillik yakinsa girebiliyor bazen. Ziraatciden fare zehiri alip peynir gibi bir yiyecegin ustune sıkip etrafa koyacaksiniz.

Fareyi yakmak biraz kötü bir yöntem değil mi bence bu şekilde ölmemeli. Farede olsa oda bir canlı. Yemle kandırmak daha doğru geliyor
bilmiyorumki gozumle gormedim ama feci olmali
sayamadiigi kdr çokdu fare kardesimde çok sey denedik olmadi en son bunda çare bulduk
keske baska çozumu olsa

Evinizde olması evet çok tiksindirici ama o da bir canlı ve evet evinizden uzaklaştırmanız gerekiyor. Benimde evime girmişti bir kere. Zehirlediğiniz zaman fare zehiri yer yemez olduğu yerde ölmüyor zehirinde bir etki süresi var gidip dolap arkasında,beyaz eşya vs. arkasında öldüğünde koku yapacaktır evinizde. Börtü böcekte cabası. Yapışkanlar çok insafsızca geliyor bana,sonuçta hayvan ölmüyor ve inanın bildiğiniz çığlık atıyolar kurtulmaya çalıştıkça. Eşiniz evde yokken yakalanırsa ne yapacaksınız.
Biz çözümü ilaçlama şirketinde bulduk. Eve gelip mutfağa bir çeşit istasyon kurdular yakalanıncada eşim alıp evin çok uzağında bir yere bıraktı. Bu çözüm olabilir.
Zor bir durum umarım biran önce kurtulursunuz

Kedi oldurenlere edilmeyen beddua kalmaz fareler yapiskanda aci cekerek olsun sorun yok. Insanoglu bir garip.
Akil desen fare kediden akilli.
Tamam pislik vs oldurulsun ama su cag disi yapiskani kullanmayin artik.

Yapıştırıcının üstüne peynir yapıştırıp masa altı gibi uluorta olmayan bir yere koyarsanız hemen yapışır
Çok tiksindiğim ve birkaç kere tecrübe ettiğim bişey.

4.kattayim ama hemen balkon kapısını kapadım Allah im inş bende olmaz. Allah yardimcin olsun paranız varsa ilaçlama çağırın

Kedi oldurenlere edilmeyen beddua kalmaz fareler yapiskanda aci cekerek olsun sorun yok. Insanoglu bir garip.
Akil desen fare kediden akilli.
Tamam pislik vs oldurulsun ama su cag disi yapiskani kullanmayin artik.

Kimse bana hayvan sever edebiyat i yapmasin ne cektigimi ben bilirim sürekli disarda yim kaynanam da eltimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…