- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Tarım ilaçları satan yerlerde fare keki (yada pastası deniyodu)
Ondan al açık bi yere koy
Başka türlü baş edemezsin
Çok zeki hayvanlar yapıştırıcıya çok aç kalmazlarsa gelmiyolar
Fare keki de bir çözüm olabilir ama burada önemli olan o girişlere çözüm bulmak. Yoksa fare avlayıp duracak mısınız evinizde. Sorunu kökten çözebilirsiniz
Canınızı sıkmayın çare bulunur. Ne yapar eder o girişlere bir çare bulursunuz. Ev sizin eviniz soğumayın evinizden.Haklisiniz... Düşüncesi bile korkunç ...
aynen:)Modern şehirli insanın fare ile yolunu ayırması 50 yıl bile yoktur yani ay çok kortum yorganı yakacağım halıyı atacağım tabağı kıracağım demesini abartlı buluyorum
Ne yani fare bu kadar basit:))))
Fareyi yakmak biraz kötü bir yöntem değil mikalorifer borusundan falan da gelir
kardesim bi makine almisti elketrikli , içine girince isin la olduuryordu galiba alet yani yakiyordu , tabi içine yem koyyorsun tuzak
ama onunki biraz fazlaydi benle telde konuusurken bile en az 10 atne goruyordu aha yanimdan geçti diyordu, bide taniuyordu ayni olup olmadiigni :))) kanka olacakalrdi az daha dursa farelerle :)))
restoranti vardi oraya dadanms, ama dediigm seyle sorununu çozdu resmini bulabilirsem eklerim yurt disindayiz biz buradan aldik
Fare kapanı koy gece mutlaka yakalanır.. Bangonun altındakkı gıdere bakın ordan glmiş olablr1 senelik evliyim evim kira ve son derece iyi yeni lux bi ev ama bu yetmiyor muş demek ki ... Bir senedir hicbir sikintim olmadi ta ki dune kadar. Dun evimde adini anmak istemedigim f.pisliği gördüm mutfak dolabinda cekmeceme girmiş mercimek bulgur ceviz dagitmis oraya da pişlemiş hepsini attim... Bizdolabi camasir makinesi bulasik makinesi hepsine baktik arkasına yok su yapistiricidan surduk inşallah ona yapisir çok tiksiniyorum mutfağa giremiyorum midem bulaniyor uyuyamiyorum nerden girdi acaba bulasik makinesi gideri mi yoksa aspiratör havalandirmasi mi ne yapabilirim bi akil verin hayat zindan oldu ...
Toprak veya zemin yesillik yakinsa girebiliyor bazen. Ziraatciden fare zehiri alip peynir gibi bir yiyecegin ustune sıkip etrafa koyacaksiniz.1 senelik evliyim evim kira ve son derece iyi yeni lux bi ev ama bu yetmiyor muş demek ki ... Bir senedir hicbir sikintim olmadi ta ki dune kadar. Dun evimde adini anmak istemedigim f.pisliği gördüm mutfak dolabinda cekmeceme girmiş mercimek bulgur ceviz dagitmis oraya da pişlemiş hepsini attim... Bizdolabi camasir makinesi bulasik makinesi hepsine baktik arkasına yok su yapistiricidan surduk inşallah ona yapisir çok tiksiniyorum mutfağa giremiyorum midem bulaniyor uyuyamiyorum nerden girdi acaba bulasik makinesi gideri mi yoksa aspiratör havalandirmasi mi ne yapabilirim bi akil verin hayat zindan oldu ...
bilmiyorumki gozumle gormedim ama feci olmaliFareyi yakmak biraz kötü bir yöntem değil mibence bu şekilde ölmemeli. Farede olsa oda bir canlı. Yemle kandırmak daha doğru geliyor
Kedi oldurenlere edilmeyen beddua kalmaz fareler yapiskanda aci cekerek olsun sorun yok. Insanoglu bir garip.
Akil desen fare kediden akilli.
Tamam pislik vs oldurulsun ama su cag disi yapiskani kullanmayin artik.
Mutfagina girebiliyor musun
Sorun cozuldu mu
Merak ettim canim
Kurtulduk tabi bi taneyseYapıştırıcının üstüne peynir yapıştırıp masa altı gibi uluorta olmayan bir yere koyarsanız hemen yapışır
Çok tiksindiğim ve birkaç kere tecrübe ettiğim bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?