• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfagima giremiyorum

Bulaşık makinesinin giderinden de girmiş olabilir.bir de video izlemiştim,eğer klozetin kapağını açık bırakıyorsanız ordan da girebiliyormuş. Ben o yüzden hep kapalı tutarım.

1 senelik evliyim evim kira ve son derece iyi yeni lux bi ev ama bu yetmiyor muş demek ki ... Bir senedir hicbir sikintim olmadi ta ki dune kadar. Dun evimde adini anmak istemedigim f.pisliği gördüm mutfak dolabinda cekmeceme girmiş mercimek bulgur ceviz dagitmis oraya da pişlemiş hepsini attim... Bizdolabi camasir makinesi bulasik makinesi hepsine baktik arkasına yok su yapistiricidan surduk inşallah ona yapisir çok tiksiniyorum mutfağa giremiyorum midem bulaniyor uyuyamiyorum nerden girdi acaba bulasik makinesi gideri mi yoksa aspiratör havalandirmasi mi ne yapabilirim bi akil verin hayat zindan oldu ...
doga bu ya girer cıkar.. ayrıca emin misiniz fare olduguna ?

Ayy içim ürperiyor okudukça. Ben çok korkarım zaten börtü böcekten. Pikniğe gidince arabada otururdum:KK45:

Fare görsem hemen ikametgahımı başka ilçeye alırım:KK53:
Bende tiksinirim böceklerden örümceklerden ama fareden pek korkman sadece gece bir an ayağımın altında bitince çığlık atmışlığım var :D

Evde çocuk veya evcil hayvan yoksa 5,10 tane cevizi zehirle karıştırın. Evin her odasına koyun ama sayılı olsun mutlaka. Sonra onları ara ara kontrol edin sayı eksildikçe yenileyin. Ta ki artık cevizler eksilmeyene kadar. Anneannemin evine girmişti, bu şekilde kurtulmuştuk.

Evde çocuk veya evcil hayvan yoksa 5,10 tane cevizi zehirle karıştırın. Evin her odasına koyun ama sayılı olsun mutlaka. Sonra onları ara ara kontrol edin sayı eksildikçe yenileyin. Ta ki artık cevizler eksilmeyene kadar. Anneannemin evine girmişti, bu şekilde kurtulmuştuk.

Yok esim ve ben yasiyoruz bugün baktik her yere sadece mutfakta izler var (pisliği)ismini bile yazmaktan tiksiniyorum midem bulaniyor deniyecegim sağolun...

Eminim maalesef . . .keşke emin olmasam yanilsam rüya olsa hayal olsa ama değil of of . . . annem de geldi bakti annem köyde doğa ile büyümüş o anlar .
kertenkele kakasıda aynı fare gıbidir. ama kertenkele cevız dagıtmaz...

Kedi sahiplenin diyenler olmuş ama evcil sahibi olmak çok büyük sorumluluklar gerektiriyor. Çocuk sahibi olmaya karar vermekle aynı karar aşaması. Üstelik çocuk büyürken evciller sabit,10-15 sene tatile bile gidemeyebiliyor insan. Ne bileyim evde fare var diye, kedi onu tutsun diye de kedi sahiplenilmez. Yazık hayvana.

Evi ilaçlatın, o yapışkanlar inanılmaz bir işkence yöntemi. Hayvan genelde ölmüyor, çırpınıyor. Çıkartamıyorsun da o yapışkandan. Çok korkunç ne bileyim keşke evlere hiç girmeseler de böyle yöntemlere muhtaç kalınmasa.

Ben evde kus bile besleyemem ki canki hayvani birakin canli bitkim bile yok ben korkuyorum kediden bile tavsani civcivin bile elime alamam kediye nasil bakariim
Bu benim için bir çözüm değil sorun yazik olur kedicige o yüzden o ise hic girmeyi düşünmüyorum..

Ay ben bile tiksindim seni dusunemiyorum.

Evi terk edecek hallediyim yarin esim gelene kadar kayinvalideme gideceğim bugün mutfağa giremediğinden annem geldi saat 5de kahvalti yaptim...yakalansa dahi artik o mutfaga hep temkinli olacagim ben bocekten bile tiksinen biriyim küçücük karincadan bile of of ...

Doguda bir ilcede yasarken benimde evime girmis biz tatildeyken. Bir geldik ki mutfakta delmedik paket pislemedik yer birakmamis. Ustune butun kiyafetlerimi yemis orasini burasini delmisti. Bir kac gece kulaklarimi yer diye korkup sarip sarmalanip zor uyumustum. Sonra hemen tasinmistik. Ama arastirdigim kadariyla o yapistiriciyi kartona surup ortada bir yere birakiyorlarmis sonra da kartona yapisan fareyi oylece atiyorlarmis. Tasinma durumunuz yoksa bir deneyin.

Su anlik tasinma ihtimalimiz yok pislihinin olduğu iki yere koyduk yapistirici umarim bu kabus bi an önce sona erer ben im 4 odam var birini kiler gibi kullanıyorum bütün yiyeceklerim orada aslında mutfağa sadece %5i var oraya girseydi Altunî üstüne getirirdi oturma odamda salonda yatak odasında bir iz yok baktik herşey yerinde kiler de de sadece mutfakta alt dolap içlerinde var..

Bulaşık makinesinin giderinden de girmiş olabilir.bir de video izlemiştim,eğer klozetin kapağını açık bırakıyorsanız ordan da girebiliyormuş. Ben o yüzden hep kapalı tutarım.

Bulasik makinem bozuktu servis cagircam diye dedim altini üstünü bi sileyim o zaman gider borusunu da cikarip silmistim geri takmamisim ben oradan girmiştir diye düşünüyorum bu olay cikinca tikadim hemen gecem gunduzum zehir oldu

Yapacak biseyim yok maalesef esimle kavga edeceğiz o haldeyim o yemek istiyo kahvalti istiyor mutfağa giremiyorum sorun yaşıyoruz ben bi gün temizlik yapmadan duramayan ben bi köşede öylece bekliyorum korkudan of of
Ama farklı kapanlar var oldurmuo yakalio sadece onlardan alabilirsiniz sonrada eşiniz uzak biyere atar

Cikolata koymayi dene cnm.fareler cikolatayi cok severmis.bi arkadasim o yontemle kurtuldu.1 ay ugrastilar zehir denedi kapan denedi hicbiseye dusmedi.kus kafesi gibi degisik bi kapanla yakaldilar icine cikolata koyup.kizin yepyeni koltugunu kemirip icine yuva yapmis orda saklaniyomus gunduzleri.koltuklarin arka kisimlerini kontrol et bakalim.ooff cok kotu insallah kurtulursun biranonce...

Back
X