mutfağıma dekarsayon....

bende evimin içinin görünmesinden hoşlanmıyorum ayrıca 2. kat ve çok yüksek değil evimiz terreddüt ettğim camlarımız yere kadar ve döner durumdaya zebra perdenin nasıl durucağı ?

bende evimin içinin görünmesinden hoşlanmıyorum ayrıca 2. kat ve çok yüksek değil evimiz terreddüt ettğim camlarımız yere kadar ve döner durumdaya zebra perdenin nasıl durucağı ?

Aslında https://www.instagram.com/p/8ymMphBUCf/ burda örnek bir resim var ama eğer site bağlantıyı engellerse pembelila yazarsan instagram ya da google'a mutfağını paylaşmıştı. Çok yakın değil mutfaklar ama bakıyorum eğer bulabilirsem resim atarım. aslında renklimutfaklar diye bir sayfa var instagramda orada mutlaka örnek alabileceğin bir mutfak olacaktır.

evet canım yere kadar da hoş durmuş olabilir zebra yaptırıcam instagramda ki renkli mutfaklar sayfasına baktım ve birçok örnek olabilicek mutfak resmi buldum canım tşkler 5 ay sonra düğünüm herşey tamamlandığında sizlerle payşlaşıcam tşkler kızlar

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,
Şimdiden hayırlı olsun
Bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…