mutfağıma dekarsayon....

armyokan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
10
9
35
merhaba kızlar daha 10 dakika önce üye oldum.nişanlıyım ve 5 ay sonra düğünüm var.üye değildim ama birçok konuda burdan yardım aldım fikir edindim.özellikle yeni evlenen arkadaşlardan yardım istiyorum çünkü onlar dört duvarı çok güzel yuvaya çevirmişler bu konuda tecrübeliler kişiliğim renkli bir kişilik ve evimde kişiliğimi yansıtsın istiyorum.huzurlu sakin bir ev hayalim...mutfağimın resimlerini atıyorum size asıl hayalim country tarzında bir mutfaktı ama kısmet değilmiş.evimizi yeni aldık ve ufaktan dekarasyona başlamamız gerekiyor.aslında dekarasyon konusunda çok araştırma yaptım ama hepsini yerli yerine oturtamıyorum ve çok korkuyorum.lütfen bana yardımcı olun nasıl halı,perde,masa kullanabilirim.bende pembe küçük ev aletleri ve renkli objeler kullansam çok mu karışık durur mutfağım yardımlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• mutfak 3.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 711
  • mutfak 4.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 684
  • mutfak 2.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 687
Evinizde yuvanızda hayırlı olsun Can'ım eşya dediğin nedir ki zamanla olur bence pembenin yanında beyaz da kullan pembeye boğmamış olursun perdelerin beyaz fonlarını pembe olabilir halında pembe olsun zaten country de masa ahşap ve beyaz oluyor Onu da öyle seçersin

tşk ederim canım.Pembe dolaplarımla uyumlu olur mu çok fazla araşırma yaptım bu dolap renklerinde hep yeşil krem kullanılmış

tşk ederim canım.Pembe dolaplarımla uyumlu olur mu çok fazla araşırma yaptım bu dolap renklerinde hep yeşil krem kullanılmış
Benimde mutfak rengim böyle ben pötikare kumaşından perde diktim ve masam örtüsü diktim halım düz kırmızı güzel oldu

Diktiğim perde

Eklentiler

• image.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 664
  • image.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 700
  • image.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 664
Tabi sonra ev küçük olunca mutfaktan perdeyi ve halıyı kaldırdım daha rahat oldu sma sen kullanabilirsin

İlk once hayirli olsun. Onemli olan huzur. İnsallah bir omur huzurlu mutlu olursunuz.
Ben sade kalmasindan yanayim. Zaten duvarlarda renk var. Yere cicekli bir hali serseniz perdeniz dr sade olsa cok guzel olir. Ben dekorasyonla bogulmasini istemem..

Kahve renkli halının pembeli olanları var çok güzeller saray halı Avanos serisi

Eklentiler

• image.png
    195,2 KB · Görüntüleme: 130
  • image.png
    174,5 KB · Görüntüleme: 122
  • image.png
    202,6 KB · Görüntüleme: 133
Öncelikle tşk ederim asıl sorun ettiğim tezgah üstü aksesuarlarım mesala tost makinem korkmaz tosttella pembe ve kavanoz yada baharatlık olarak pembe ve soft renkler mi kullanmalıyım yoksa beyaz mı ?

Öncelikle tşk ederim asıl sorun ettiğim tezgah üstü aksesuarlarım mesala tost makinem korkmaz tosttella pembe ve kavanoz yada baharatlık olarak pembe ve soft renkler mi kullanmalıyım yoksa beyaz mı ?

Ya aslinda ben sadelikten yanayim. Tezgahimin ustunde hicbir ssy bulundurmam. Bence beyaz koyabilirsini

Mutfagin tam da benim istediğim renklerde.ben de bir country hastasiyim.ama bu mutfağa pembe olmaz bence hem siritir hem de eğreti durur.

Bence tarcin ve yağ yeşili tonlariyla bambu aksesuar ve eşyalar çok yakisir....

Olabildiğince beyaz ve bambu kullanmalisin.çok ferah görünecektir.

aslında internette araştırmalarım sonucunda bende yeşil tonlarını kullanmaya karar vermiştim ama instagramda ve bazı bloglarda bu renklerdeki mutfaklarda pembe kullanılmış bende düşünüyorum içime sinmiyor.perdeyi nasıl yapıyım peki ?

Öncelikle o ara taşları kaplayabilirsin, yapışkanlı bantlar varya onlarla kaplıyorlar çok da güzel oluyor. Diktiğin perde mutfağınla çok alakasız olmuş, eğer pembe mutfak eşyaları kullanacaksan o perdeyi de takarsan kreşe döner mutfağın.
Ben senin yerinde olsam o perde yerine stor perde alır, kullanışlı bir tülle tamamlardım camı. Sonrasında küçük ev aletlerim eskiyinceye kadar ara taşları/dolapları beyaz ya da minik beyaz taş görünümlü kağıt/bantla kaplardım. Alabildiğim mutfak masası, halı vb. beyaz kahve tonlarında olurdu.

Örnekler için,

Yaparsan bizimle de paylaş olur mu :)

tşk ederim canım ilgin için öncelikle ara taşları şimdilik kaplayamam nişanlım sorun edebilir sonraki zamanlarda neden olmasın,ayrıca kettle mi değiştirdim tefal keyfi çay makinasını alıyorum inox sadece tost makinam kalıcak sanırım elimde diğer renkli aksesurlarıda kullanmıcam beyaz ve yeşil kullanmaya çalışıcam ayrıca o perde bana ait değil miyav_su ya ait bir perde bana örnek teşkil etsin diye ekledi sağolusn.bende zebra perde ve fon perde ya da stor perdeyle güzel bir tül perde düşünüyorum ama kafamda oturtamıyorum.çünkü mutfak camım yere kadar ve kapı hemen diğer tarafında zebra perde fon perdeyle nasıl durur sizce?

Çiçekli Duck kumaştan bir perde kullanabilirsin bence

Küçük ev aletlerini değiştirdiğine göre bence gayet uyumlu olacak mutfağın:) Bence zebra fon perde yaptırırsan şık olur, storda tamamen açtık kalacak camın eğer evin içinin görünmesinden rahatsız olursan benim gibi sorun olabilir. Güle güle kullan mutfağını şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…