O da olur dersinBakmakla olmuyo bi de yapsan derler kesin
Tanem onlar ne işe yaradı yaaaa kesinlikle yap
O da olur dersin
Evet ne güzel oldu onlar
Evet bu kış için dolabı onla dolduracağımEvet ya rendelemesi kolay doğraması kolay kabuğu çabucak çıkıyo
Evet bu kış için dolabı onla dolduracağım
Evet herşeye koydum kokusuda yokya süper olduKırmızı ,yeşil biberde doğrayıp koydum çıkarıp direk yemeğe
Eki Görüntüle 690646
Domatesler doğranıp konulabiliyomu acaba
Yok ozaman kokusu oluyor böyle olmadı ondan böyle güzel
Evet canım öyleBöyle güzel hem yıka kurula at güzel oluyo
Bekliyorum kızlar bu paylaşımlarınızıEvet herşeye koydum kokusuda yokya süper olduKırmızı ,yeşil biberde doğrayıp koydum çıkarıp direk yemeğe
Eki Görüntüle 690646
ne kadar beceriklisiniz maşallah.
lütfen devam edin paylaşımlarınıza benim gibi yeni evlilere çok yardımcı olucaktır
Tabi ki canım neler yapıp neler öğreneceğizBekliyorum kızlar bu paylaşımlarınızı
Tabi tatlım siz talep etiğiniz sürece burdayım
Tabi ki canım neler yapıp neler öğreneceğiz
Tabikide canım konseveler turşular receller kurutulmuş sepzeler kışa yaza dayir her şey sizlerdende bekliyorum tarifler
Domatesler doğranıp konulabiliyomu acaba
Yok ozaman kokusu oluyor böyle olmadı ondan böyle güzel
İlk defa konserve yaptım, o da küflenmiş becerememişim
Araştırıp uzmanlaşmam lazım
Yooo, ben hep doğrayıp koyarım. Yazın en güzel domatesleri seçip, kabuklarını soyup küp küp doğrar buzluğa atarım.
Kışında duruma göre ya menemene, ya da yemeğin içine atarım, hiç de kokusu olmadı bu güne kadar:44:
Bak birde böyle dene çok farklı oluyor..
Merhaba arkadaşlarnedersiniz burda sizler birlikte hem mutfaktaki tariflerimizi hem unutulmuş doğal kilere koyduğumuz tarirlerini ve onlarla yapılacak yemekleri paylaşalım
Birbirimden güzel pratık yemek tarifleri receller,kurutulmuş sepzeler, turşular ,salçalar,konserveler,derin dondurucuya koya bileceğimiz pratik tarifller en doğalından en sağlıklı tarifleri birlikteyapalım
Bak birde böyle dene çok farklı oluyor..
Canım bende bu yıl ilkkez denedimbu şekilde sadece yıkayıp poşetliyo musnuz yani donup tekrar açılınca nasıl oluyoki bilemedim :26:
bende arkadaşın anlattığı gibi doğrayıp koyuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?