Mutfağa masa sandalye takımı mı yoksa köşe takımı mı?

BALAKIN

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
1.037
1
641
Muğla
Kızlar yeni ev döşüyoruz. mutfağa masa sandalye takımı mı alsam yoksa köşe takımı mı bir türlü karar veremedim.mutfağım oldukça geniş köşe için yer sıkıntısı yok yani.hangisi daha şık ve kullanışlı oluyor fikirlerinize ihtiyacım var.acil yardım lütfen:) köşe takımı alırsam da ..:: barby mutfak köşe takımı - Almoda Mobilya ::.. bu ürünü düşünüyorum nasıl sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
mutfağın uygunsa köşe düşünebilirsin , ayrıca ekte gönderdiğin takım süper bence

mutfağım baya geniş. beğenmene sevindim canım.fikrin için de teşekkürler.ben acaba kullanışlı olur mu köşe takım diye tereddüt ettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz takım çok güzelmiş yer sorunu yoksa bence de köşe almalısınız..

köşe takımları güzel oluyor ama kullanışı çok iyi değil bence arada oturanlar kalkmak isteyince sıkıntı çıkabiliyor kimi masaya uzak oturmak kimi yakın oturmak isteyebilir ozaman istediğin kadar masayı sandalyeye yaklaştıramazsın.yengemlerde vardı yemek yenceği zaman sıralanıyorduk ama kalkarken zorluk oluyordu .bence güzel büyük bir masa ve deri sandalyeler alabilirsin.

..:: Polo bank takımı - Almoda Mobilya ::.. bak bu tarzda olabilir.senin siteden

Linkteki takımı beğendim..
Mutfağınız bu takıma müsait ise bu takımı düşünün derim..

ben bu linkteki takımı daha çok beğendim

Ust komsumda kose takim var bende masa..Her gidisimde hosuma gidiyor ..Kendi evim olunca alirim ins.Ev kendine ait ise bu linkteki takim cok modern bence al:) Keske nutfagim buyuk olsa ben de alsam..

Yer sıkıntısı yoksa kesinlikle köşe takımlarnı mutfaklarda tercih ederim, takım çok güzel lakin cam masa her zaman risktir :)

benim mutfağımda banklı köşe takımım var istediğim gibi çevirebiliyorum 8 kişi rahat oturabiliyoruz bir de banklı modellere bak istersen tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…