neden böyle birşey yapma gereği duydunuz mutfak küçükmüydü
canım dolabın fayansın laminantın rengi hoş olmuş ama ben çok karışık renk cümbüşü gördüm göz yorucu biraz .araya bütün cam sürgülü bir kapı yapabilirsiniz bence hoş olur .gerektiğinde kapatabilirsiniz böylece..
bende aynı fikirdeyim dolaplar hoş ama çok karmaşık duruyor sade değil.nereye bakacağıma şaşırdım.o ayrı duran fırın sanırım onada bi dolap yapılabilirdi.örneğin ayrıyeten bi dikdörtgen yerden yüksek uzun bi dolap alt bölümüne yerleştirilebilirdi üzerinede tv koyardın.zevk meselesi elbet.ama mutfak ferah dolaplarda güzel gözüküyor.
ben diğer odalarda uyumdan ve sadelikten yanayım ama mutfağı böyle cıvıl cıvıl ve rengarenk seviyorum.bence süpeeeer.
bence kalabalıklık renk uyumsuzluğundan kaynaklanıyor cnm . yani yöle bir mutfak dolabı rengi eyrine krem yada beyaz seçseydiniz çk dha asil dururdu renk karmaşası olmuş bnce olmamaış yni hem ahşap tonlarıyla en iyi soğuk renkler yni turkuaz yada fıstık yeşili giderdi bnce mor ve pembe hiç olmamış.hepsi ayrı ayrı güzeller ama bir araya gelmşler güzelliklerini örtüyorlar birbirlerinin.
renklııı tarz meselesi... genelde sade tarz hosuma gıder ama senınkıdeee iyiii canım güle güle kullan............
tezgahı L şeklinde yapabilirdiniz camın önününde kaplayabilirdi yani böyle ayrık güzel durmamış birde ıvır zıvır çok var tezgahın üstü boş olsa daha güzel olmazmı pembe bulaşıklık falan ama mutfak dolaplarının rengini çok sevdim
mutfak arkada bina boşluğuna bakıyordu. dolayısıyla hiç güneş almayan kasvetli bir yerdi. ruhum daralıyordu,gündüz bile ışık yakıyorduk yani..
yaptığımız en iyi işlerden biri oldu anlayacağın öne almak.
daha önce de eklemiştim resimler arkadaşlar fakat bu son değişikliklerle geldiğim aşama:))
dediğim gibi burası daha önce evin en küçük odasıydı, hazır muftakla ancak bu kadar dönüştürebildik.
bir sonraki aşama da yuvarlak desen olan duvara geniş bir dikdörtgen pencere açmak, ve salona açılmak:)))
zaten duvarın penceresi hakkında da fikirlerinizi istiyorum, yere kadar mı? geniş dikdörtgen mi? yada l şekli kapı gibi mi?
bir de jaluzi ? nasıl olur? bugünlerde bayaa düşünüyorum çünkü..
ve tabii eksik yada fazla gelen, gördüğünüz bir şey var mı?
bu en sadeleşmiş hali bu arada:)))
haydi şimdi resimler!
Eki Görüntüle 395158 Eki Görüntüle 395159 Eki Görüntüle 395160 Eki Görüntüle 395161 Eki Görüntüle 395162 Eki Görüntüle 395163 Eki Görüntüle 395164 Eki Görüntüle 395165 Eki Görüntüle 395167 Eki Görüntüle 395170 Eki Görüntüle 395173
bu da düşündüğüm jaluzilerden, pembe, mor, yeşil, her rengi var süpperler!
Eki Görüntüle 395183
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?